horny okraj torty-kliestiky, Tonka 57
Pozrite si aj
Podľa toho čo vidím, tak je tam použitých viac druhov klieštikov a stláčaných priamo na torte, musí sa vyvaľkať hmota trocha na hrubšie aby sa ti nepretrhla keď to budeš stláčať. Neviem či sa úplne trafím, ale mám pocit že Tonka použila tieto klieštiky
http://www.peceniehrou.sk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_81_8…
http://www.peceniehrou.sk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_81_8…
ešte je tam jeden druh ale to neviem na rýchlo nájsť, ale môžem ti poslať foto čo mám ja sú také isté.
Ja som tiež použila priamo na tortu.
http://www.tortyodmamy.sk/svadobne/netradicna-svadobna-8
http://www.tortyodmamy.sk/v-tvare-srdca/srdiecko-na-vyrocie-svadby na tomto srdiečku som nestláčala poťah ale len odtláčala klieštikmi srdiečka
http://www.tortyodmamy.sk/cirkevne-sviatky/sviatost-birmovania-6
A Tonka má úžasnú prácu, máš pravdu sú geniálne.
Dúfam, že som ti pomohla.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem ela 1.Je to presne tak, ako píšeš. Treba len vyskúšať na kúsku vyvaľkanej hmoty - ako hlboko zatlačiť, ako roztvoriť klieštiky.Ja snimi pracujem už na hotovej potiahnutej torte, a aj ten spodný len dám skorej na tortu a až potom použijem klieštiky.
Ďakujem aj Tebe tilli a nech sa ti darí...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
určite vyvalkať nahrubšie, aby sa neroztrho....a ja osobne, kedže nemám žiadne skúsenosti, by som zobrala všetky klieštiky, urobila hrudu z marcipánu a skúšala preklieštikovávať nanečisto, až kým by som nebola ako tak spokojná ...a až potom by som išla na tortu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no na hrude marcipanu to ide paradne,horsie je to potom na torte,ja som skusila len raz,vyzeralo to tak jednoduche na tej hrude,ale naostro...to uz bola ina sranda a aj to je vidiet na polke je to horsie na druhej polke torty uz lepsie skusila som to asi minutku a vravim idem na to,takze odporucam potiahnut nejaku misku a tak skusat nech sa dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievcence (flower) , mam na vas otazku tykajucu sa zdobenia...verim ze autorka sa nanahneva, ale tieto torticky su tak genialne zdobene :-* ze mi neda nespytat sa vas, ktore mate s tymto skusenosti, ako sa toto robi???
Takze torticky autorky Tonka 57:
http://www.tortyodmamy.sk/svadobne/svadobna-zdobena-kliestikami
http://www.tortyodmamy.sk/narodeninove/sipky
zaujima ma prakticky vsetko, no hlavne ten horny okraj torty a boky. (heart)
Horny okraj torty bol robeny asi kliestiami (neviem ktorymi) a nerozumiem tomu ci si zvlast usulate sulok marcipanu a ten stlacate kliestikmi, alebo kliestikujete priamo len ten marcipan, ktorym ste tortu potiahli.
(sun) dakujem (sun)