grécky stojan
Pozrite si aj
ženičky, prosím vás poraďte mi ako mám roztopiť nad parou bielu čokoládu - peniažky, doteraz sa mi to ešte nepodarilo, mám z toho len taký zlepenec, takže používam len tmavú čokoládu, ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj.. ked tu čokoladu roztapaš, davaš tam aj tuk? ceru, alebo olej? ja tiež roztapam bielu čokoladu... teda, teraz už moc nie, robim s wi, ale v pohode sa mi roztopila... len musiš pridať ten tuk, alebo olej.... a miešať...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a co ides robit s bielou cokoladou?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievčatká...nemeňte mi tému....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som ozdobovala tortu na plate, pozapichovala som stlpy a tak som cele zapichla do torty. a tie grecke by som robila si tak, že ozdobila by som na plate, potom by som napojila stlpy a zapichla o spodne plato. Možno ti dievčatá poradia iný spôsob.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ak su grecke stojany to co pouziovam ja, tak potahujem a zdobim na plate, torta sa samozrejme prevaza rozlozena a spodnu tortu vystuzujem ak je torta velka /3 a viac poschodova/, ak davam plato na fondan, tak este miesto kde pride potriem trochou kremu aby sa nezoskyklo, piliere zatlacam do kriza, tak sa mi sila rozlozi rovnomerne, inak tie piliere mozes nastoknut pred polozenim toho spodneho plata
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
... a uz nesmiem tolko pit, lebo pisem ako hotentot
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčatká, prosím vás o radu, ako manipulovať s gréckym stojanom.
1) Mám dve plata a 13cm stĺpiky, chcem sa spýtať, mám tortu poťahovať už na plate a potom ho napichnúť na stlpiky so spodným platom, alebo mám hotovú tortu preniesť na zostavený stojan?
2) ked tortu s gréckym stojanom prevážate, predpokladám, že každé poschodie zvlášť, či? Spodnú tortu vystužujete?