GANACHE
Pozrite si aj
Ahoj,to si mala krém ? Ganache je 1:2 šľaháčka:+ čokoláda a predtým treba dať vychladiť tortu a ganache nesmie byť horúci.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ale 500 ml na 200 gr čokolády je veľa ,to nevadí že si mala 40% a vlážnú a aby si to mohla obtrieť.1:2 musíš dať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tu je podrobný článok o ganache Krem, ktory si pouzila by som asi nechala vychladnuť, neviem či to mal byť krém, alebo ako poleva ..., záelží aj od postupu, horúcou šľahačkou zaliať čokoládu, dôkladen rozmiešať ať tak spojiť s nutelou? Neviem, nemáms kúsenosť, len typujem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nutelu netreba dávať,len šľaháčka a čokoláda ,čokoládu nakrájáš na drobné ,zohreješ šľaháčku a zaleješ nakrájanú čokoládu dobre premiešáš aby to bolo hladké a obtrieš vychladenú tortu ozdobiš a spapaš
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ale do ganache neide nestuhne,keby si dala to už je krém
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
do ganache ..nejde ziadna nutela ..podla akeho receptu si sla?najdi si recept na ganache..a tam nemas napisanu ziadnu nutelu..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ty si nerobila polevu ale plnku. Pomer co pises je recept na nutelovu plnku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte