reklama

exkluzivna torta????


reklama

dobry den, chcela by som poprosit, ci nemate niektora recept na ozaj fajnovu cokoladovu a ovocnu tortu, robim take klasicke nad parou ale budem robit na stretnutie pre 30 ludi, a chcela by som poschodovu ale naozaj mnamkovu, neviem napriklad s mascarpone, alebo nejakou fajnovou naplnou:):):) jednu cokoladovu a druhu ovocnu:) dik

Pozrite si aj


reklama


reklama

bobrík, Št, 14. 06. 2012 - 13:23

Danielita13....hore v červenej lište si nájdi recepty, tam si daj torty, alebo koláče....je tam veľa super dobrých receptov.
A ešte po ľavej strane sú príspevky podľa kľúčových slov...nájdi si krémy....nájdeš moooooc veľa dobrých receptíkov a rád...len musíš klikať a zapisovať Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe
Ak budem stíhať, napíšem ti super čoko-plnku čo som tu vyčítala....a lepšiu som v živote nejedla....už robím len tú....

Boyle, Št, 14. 06. 2012 - 15:55

Naposledy som robila čokoládový krém:
puding: 1/4 l mlieka, 50 g cukru kryštálového, 40 g zlatého klasu, 3 vajcia, 2 lyžice kakaa, 200 g horkej čokolády (tú som pridala do teplého uvareného pudingu).
Vychladnutý puding som pridala do 250 g masla, vymiešaného so 100 g práškového cukru

marta02, Št, 14. 06. 2012 - 17:49

Už som dvakrát robila nasledovný krém z tejto stránky /od mobany/ a bol super, všetkým chutil. Recept je nasledovný: Ingrediencie
15 dkg. čokolády
1dcl. mlieka
1 van. cukor
3 žltka
15 dkg. kryš. cukru
25 dkg. hery /ja som da maslo a čokoládu som dala z Lidla 52 percentnú, ostatné som dodržala/.
Inštrukcie
Do pískacieho hrnca alebo do hrnca z hrubým dnom dáme 15 dkg. čokolády, 1dcl. mlieka, VC, 3 žĺtka, 15 dkg. kryštál. cukru. Za stáleho miešania povaríme do zhustnutia a necháme dobre vychladiť a potom po kúskoch pridávame 25 dkg. hery.
Dobrá rada: Žĺtky je dobré rozšprudľovať v mlieku a tak vliať do hrnca aby sme si neurobili praženicu.
Ešte na doplnenie keď začne vrieť treba stíšiť teplotu a za stáleho miešania povariť cca 5 až 7 minút.
Prajem nech v chutí všerkým.

Cokoladovy teraz u mna fici parizsky pravy s bananmi a ovocnu robim 2 slahacky s 1 Ole vanilkovym a 2 vanilkovymi cukrami vyslahat, vmiesam 250g mascarpone a na dochutenie kyslu 18%smotanku, poukladam mrazene maliny- je lahodny a sviezi...krem mi poradila Aderiarleen a mam na neho iba dobre ohlasy... Hambím sa Úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama