dvojtorta
Pozrite si aj
Pod tú vrchnú tortu si vyrež štvorec z kartónu takej istej veľkosti, obaľ ho potravinárskou fóliou a polož naň naplnenú tortu. obmaž ju a potiahnu spolu s tým kartónom a daj chladiť. Do spodného potiahnutého obdĺžnika nastrkaj pevnejšie slamky, môžeš dať do nich aj špajdle, ale ja som dávala len do šperkovnice, inak nie. Počet si urči podľa veľkosti torty, zrež ich do výšky spodnej torty a na to polož vrchnú. Medzi torty daj trochu krému, ktorý poschodia k sebe prilepí. Váhu vrchnej torty vlastne držia slamky a nie spodná torta. Ak sa ti nechce vyrezávať kartón, v papiernictve dostať aj také tvrdšie podložky pod torty - biele, alebo zlaté, ale tiež ich obaľujem fóliou, možno sa ti budú rozmerovo hodiť. Možno ti sladké žienky z tejto stránky poradia niečo iné, ja to robím takto, aj všetky svadobné trojposchodové som takto vystužila + slamka cez všetky poschodia. Torty sa prevážali, niektoré aj 80km a vydržali v pohode, aj na svadbe 12 hodín na stole. Len ich treba pred odovzdaním dobre vychladiť. Nech sa ti tortička podarí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
timea248 dakujem za radu pomohla si my chcem sa spytat musim tu vrchnu tortu celu obtiahnut aj s kartonom asi dam len tie slamky snad to vydrzi
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
NIE!!!!!!!!!!!!!
Nepotiahnuť tortu aj s kartonom
Urobiť jednu tortu, druhú tortu.
Do spodnej napichať slamky, na to položiť podložku a na ňu druhú tortu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ten karton tam urcite treba dat, inak sa moze stat ,ze sa ti vrch pretlaci cez tie slamky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ivetinka ok diki za radu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aramana dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Neviem ako si to myslela potiahnuť celú aj s kartónom. Ja mám kartón vždy rovnakej veľkosti ako vrchnú tortu, mám ho pod tou vrchnou už pri obmazávaní a keď ju potiahnem, poťah mi zakryje aj ten kartón, takže keď položím torty na seba, nevznikne mi medzierka - hrúbka toho kartónu. Mám dve torty na ktorých nie je vidieť, že je pod jednou kartón. Neviem, či to nepíšem ako hotentót. Zákazníkom sa tento spôsob, keď je pod vrchnou podložkou kartón páči, lebo sa mi torta ľahko krája, prípadne, keď chcú niektoré poschodie niekomu zabaliť domov, ľahko sa s ním manipuluje. To mi povedali, ja torty nejem, ani moje ani žiadne, jedine keby boli klobásové
.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojky koceny mam dilemu a potrebujem poradit mam robit dvojtortu velky obdlznik a na to stvorec chcela by som vediet cim mam vystuzit obdlznik aby sa my stvorec neprepadol moze byt aj na podnose a tak ho tam mozem dat?mala by to byt torta pre 40ludi dakujem za kazdu radu pripadne fotopostup