zrazeny syrovy krem
Pozrite si aj
reklama
reklama
Nebude to tou bielou čokoládou,tá sa dokáže zrážať.Iné ma nenapadá,možne dievčence na niečo prídu.zdravím Ťa,nech sa Ti darí Anka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
anka neviem,ale teraz pozeram do chladnicky a na vrch torty som odbrala kusok toho kremu a pridala este masla a polku bielej cokolady a krem je ok a je jej tam viacej,tej cokolady,mna skor napada ten syr,ale to bol uplne kremovy philadelpia neviem ci ju na sk mate,tu sa dava do tiramisu namiesto mascarpone..neviem ako to bude ked ju rozrezu,ci to bude vidiet,ci nie ci si to vsimnu..je to len jemne a krem chuti rozpravkovo,ale...no neviem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
robila som syrovy krem,maslo s cukrom,do toho kremovy syr a vymiesane so slahackou uvarenou s bielou cokoladou,bol krasne nadychany,len sa mi zdalo,ze jemnucko je zhrckaveny,tak vravim nahrejem a preslaham,nahriala som,preslahala a super hladky nechala som v chladnicke stuhnut a idem natierat a ked som do toho dala lyzicu ze premiesam zase zacal hrckaviet nie velmi,ale nepaci sa mi to ked krem nieje hladky zase som nahriala preslahala a zase to iste tak som sa na to vybodla a natrela korpusy,chcela by som vediet,preco sa mi to stalo teplota vsetkych ingrediencii bola rovnaka davala som na to pozor.