Zrazený krém
Pozrite si aj
Normálna si určite.
Keď sa ti zrazí pudingový krém,zohrej si ho v horúcej vode.(len tolko,aby sa ti na spodku začal topiť.)a poriadne vyšľahaj.Bude ok.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
balans ma pravdu normalna si určite ja robievam vajičkovy malokedy sa mi zrazi a ked tak stači prihriat avyšlahat NECH SA DARI A NEPRIPALI
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja si trošku odoberiem do misky,dám zohriať do mikrovlnky a potom spolu poriadne vyšlahám.Keď robím pudingový,pri chladení si vmiešam trochu masla a po vychladení vyšlahám s ostatným maslom.Odkedy to takto robievam,už sa mi krém nezrazil.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mne sa dnes zrazil vaječný krém ... ale na radu dievčat som ho nad parou trochu zohriala, poriadne prešľahala a potom bol super ... napravio sa to.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja zvyknem pridať do mlieka v ktorom rozhabarkujem puding aj 1-2 pol. lyžice hladkej múky. To sa mi osvedčilo, aj urobený krém má lepšiu konzistenciu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robim slahany nad parou a este sa mi nezrazil
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem vam dobre vily za pomoc!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
My to robíme tak, že do masla po troche zašľahávame puding alebo vajíčka nad parou. Ale len veľmi pomaly. Keď sa dá viac, tak sa zvykne zraziť. Potom už len vyšľahať trošku masla a do toho po troške zašľahávať zrazenú hmotu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte chcem vas poprosit o radu!!! Neviem co robim zle ale kazdy pokus o pudingovy ale aj iny krem skonci zrazeninou. Vsetko dokladne vymiesam , maslo s cukrom vyslaham necham na izbovu teplotu
, klasy necham vychladnut na izbovu teplotu niekedy aj dlhsi cas aby som vedela ze je to OK!!! vmiesavam pomalycky a vysledok??? AJ TAK SA ZRAZI!!! A ked sa nezrazi hned tak na torte alebo kolaci urcite!!! Robim podla vasich receptov. Zrazi sa mi zakazdym aj vajickovy dokonca sa mi pri slahani zrazil aj parizsky!!! Som normalna???? Kde robim chybu???? Takze moje torty su na jogurtovych a trasenych kremoch... zial!!!! Poradte mi prosiiiiim!!!