reklama

Zrazený krém


reklama

Ahojte chcem vas poprosit o radu!!! Neviem co robim zle ale kazdy pokus o pudingovy ale aj iny krem skonci zrazeninou. Vsetko dokladne vymiesam , maslo s cukrom vyslaham necham na izbovu teplotu Plačem , klasy necham vychladnut na izbovu teplotu niekedy aj dlhsi cas aby som vedela ze je to OK!!! vmiesavam pomalycky a vysledok??? AJ TAK SA ZRAZI!!! A ked sa nezrazi hned tak na torte alebo kolaci urcite!!! Robim podla vasich receptov. Zrazi sa mi zakazdym aj vajickovy dokonca sa mi pri slahani zrazil aj parizsky!!! Som normalna???? Kde robim chybu???? Takze moje torty su na jogurtovych a trasenych kremoch... zial!!!! Poradte mi prosiiiiim!!!Smútok

Pozrite si aj


reklama


reklama

Veľký úsmev Normálna si určite.Veľký úsmev Keď sa ti zrazí pudingový krém,zohrej si ho v horúcej vode.(len tolko,aby sa ti na spodku začal topiť.)a poriadne vyšľahaj.Bude ok.

balans ma pravdu normalna si určite ja robievam vajičkovy malokedy sa mi zrazi a ked tak stači prihriat avyšlahat NECH SA DARI A NEPRIPALI Áno Áno Áno Áno Áno Áno Áno Áno Áno Áno Áno Áno Áno Áno Áno Áno Áno Áno Áno

ja si trošku odoberiem do misky,dám zohriať do mikrovlnky a potom spolu poriadne vyšlahám.Keď robím pudingový,pri chladení si vmiešam trochu masla a po vychladení vyšlahám s ostatným maslom.Odkedy to takto robievam,už sa mi krém nezrazil.

zlatat, Pi, 07. 05. 2010 - 19:51

Mne sa dnes zrazil vaječný krém Smútok ... ale na radu dievčat som ho nad parou trochu zohriala, poriadne prešľahala a potom bol super ... napravio sa to. Áno

Ja zvyknem pridať do mlieka v ktorom rozhabarkujem puding aj 1-2 pol. lyžice hladkej múky. To sa mi osvedčilo, aj urobený krém má lepšiu konzistenciu.

My to robíme tak, že do masla po troche zašľahávame puding alebo vajíčka nad parou. Ale len veľmi pomaly. Keď sa dá viac, tak sa zvykne zraziť. Potom už len vyšľahať trošku masla a do toho po troške zašľahávať zrazenú hmotu.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama