zrazeny krem
Pozrite si aj
maslo aj kasa musia mat rovnaku teplotu,nahrej ho trosku a preslahaj bude dobry...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
zahrej v mirkovlnke na pol minutky na minime...na najnizsom stupni üpreslahaj ked bude este zrazeny znova na pol minutku...bacha aBY SA TI UPLNE NEREHRIAL:::PREMIXUJ A BUDE TO V POHODE VER MI:::
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mne sa to tiež stalo a krém do torty bol pre cudzích. Tu som čítala, že treba dať krém v miske nad paru a šľahať mixérom. Mixovala som asi 5-10 min. potom som to zložila a ešte premixovala a krém bol ako pena. Bol hladký a výborný. Po zrazenine ani chýru.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem baby aj som si myslela ze nahriat,ale som sa bala..uz budem nabuduce vediet
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som sa tiez bala pri salkovokaramelovom, ked som mala maslo zrazene a dole na spodku karamelova voda-ide len o to, zjednotit teplotu ingrediencii jednoduchym fyzikalnym procesom...ZAHRIEVANIM ci uz nad parou alebo v mikrovlnke... tak nech sa podari...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nechcem ťa zarmútiť,ale moja skusenosť je ,že možem nahrievať šlahať v tom momente to pomôže,ale v torte sa to znova zrazí,ja som si už povedala že NIKDY VIAC pudingovú plnku ,sice ju robím zriedka ,ale už vôbec nebudem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
najprv si treba pudingovy zakladny krem vymiesat do studena,ale moze byt aj vlazny a do toho treba pridavat maslo,alebo co uz pouzivas a nemoze sa stat ze sa zrazi,takto sa to robi vo vyrobniach a takto to robime aj my,hoci mam dlhu prax pouzivame len takyto krem ,ako som naucena z roboty, z tohoto zakladneho bieleho uz si pripravime aky potrebujeme,takze takato moja dlhorocna skusenost,ak sa niektorej zrazi, treba si samostatne vymiesat maslo s cukrom,a po troche pridavat ten zrazeny niekedy sa zraza aj ked je preslahany a do pudingoveho kremu na dorty sa dava maslo,alebo co davate ine v pomere 1;1
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
skušala som s cukrom uvariť puding,aj bez a ak vyšlahať maslo s cukrom,
miešala som aj za studena aj do vlažného krížom krážom skušala,
nakoniec je z toho bléééééé.aj ponorným potroške zašlahávať hned potom je to dobré ale ak to trochu odstojí,alebo na druhý deň zas je to
brrrr
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ked pridavas do pudingu cokolvek treba znizit rychlost,musis to slahat pomaly,aby sa to spajalo,az ked vidis ze je to spojene - huste,potom pridas rychlost aby sa naslahal,treba byt opatrny pri tom slahani,ak sa preslaha uz ho nedas dokopy, ak si urobis druhy krem a budes ho mat dobry,mozes si don pridat aj z toho zrazeneho po troske,nemusis ho vyhodit ,ale nie vsetok do toho jedneho,ale ponornym mixerom to nie je dobre robit,nema lopatky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zahriať a prešľahať ponorným mixérom/aj metličkovým/.Aj mne sa to párkrát stalo,ale veľa som sa tu vdaka dievčatám priučila.Krém je opäť OK
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj mne sa stáva ( ak nemá "kaša" resp. nastavovacia hmota a maslo rovnakú teplotu, alebo ak prirýchlo pridávam kašu do krému), ale nenahrievam, opravujem rovnako, ako keď sa mi náhodou podarí zraziť pri šľahní majonézu.. Do misy dám kúsok masla a asi 1PL cukru, trochu vyšľahám a po častiach pridávam zrazený krém, krásne sa to vždy opraví
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ked davas ovocie do kremu,tak si daj trocha kremu+do toho ovocie nie studene,vymiesaj, az potom si pridaj ostatny krem kolko potrebujes a budes ho mat dobry
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...no tak mne sa za posledne 3razy 3x zrazil, neviem ci sa smiat ci plakat./ja som len amater zaciatocnik / Dnes som skusala nahrievat a vymiesat, ale bolo to este horsie. Zufala som teda odobrala 3/4. Do zvysku som zamiesala trosku masla. NO SUPER VYSLEDOK. Krem ako ma byt. Potom som po lyzickach pridavala "zrazeninu" a pekne sa to spojilo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No takze sa mi zrazil krem dievcata..neviem preco krem bol robeny z pudingu ryzoveho mlieka a vody a do toho maslo,je inak vyyyborny lahucky jemny naozaj,len je zrazeny
pridala som don aj lyzicu medu aby bol medovy myslite ze to mohlo byt tym?Torta je len pre nas rodinku takze to nevadi ale uz sa mi to stalo aj s mliekovym pudingom ked som tam prislahala popucene banany..mate nejake tipy na to,aby sa mi to nabuduce nestalo?Kde som urobila chybu.