reklama

Zrazena plnka


reklama

Ahojte robila som plnku:
0.5l mlieka dva pudingy=uvarila som puding bol husty
125g masla+100g cukru=vymiesala som
do pudingu som postupne striedavo zaslahala maslo z cukrom a kyslu smotanu,tak to bolo v recepte na plnku.Bola pekna zo zaciatku a potom sa troska zrazila ako to urobit aby sa nezrazila?Ta plnka bola dobra chutila.Poradite?Pouzila som palmarin,mne sa aj hera zraza este musim skusit heliu ake mate s nou skusenosti?

Pozrite si aj


reklama


reklama

Sausen, Pi, 04. 06. 2010 - 17:56

no ja niesom expert ako baby tuto na stranke,ale myslim ze zaslahava sa lahsia konzistencia do tuhsej najprv lyzica pudingu do masla s cukrom a potom postupne viac a viac a neviem asi az nakoniec tu smotanu by som dala..a teraz skus to povestne nahriatie v mikrovlnke alebo par sekund na sporaku,malo by pomoct preslahaj poriadneKvietok

Sausen, Pi, 04. 06. 2010 - 18:08

majdajanka ja davam vzdy malo masla ked len pre nas koli liniiMrkám a nezrazi sa mi..neviem,asi je v recepte menej masla koli tej smotane...no mozem sa mylitMlčímach jo idem asi radsej piectÚsmev Kvietok

Malo masla?no neviem.
Ta plnka bola pekna a dala som ju na kolac a uz sa zrazila,uz sa mi nedalo ju nahriat bola uz na kolaci.Ete ze tobolo len pre nas doma a nemali sme navstevu.

Zlomené srdceZlomené srdce áno miska, málo masla. Vyšľahaj ešte jedno a cukru nedávaj veľa a ani nemusíš a zapamätaj do masla pridávaj kašu. Ale ak sa ti zgrcne obetuješ ešte jedno maslo. Dievčence robia aj tak,že nahrejú plnku nad parou a vyšľahajú al. v mikrovlnke a vyšľahajú. Mňa to sklamalo tak najnovšie len maslo vyšľahám a pridávam tú plnku po trochu nie naraz! A bude ti hustnúť navidomoči. Nech sa TI DARí!!!

niki, Pi, 04. 06. 2010 - 18:31

Neviem ci je to tym maslom,ja taku plnku robim do eskimo rezou,a masla dam nekedy aj menej nez je v recepte,akurat cukor davam do pudingu ked ho varim a maslo vyslaham same a potom prislaham po lyzickach puding a kyslu smotanu,je to velmi dobry a lahodny krem,nech sa dariSlnko

niki, Pi, 04. 06. 2010 - 18:33

Neviem ci je to tym maslom,ja taku plnku robim do eskimo rezou,a masla dam nekedy aj menej ako je v recepte takych 100g,akurat cukor davam do pudingu ked ho varim a maslo vyslaham same a potom prislaham po lyzickach puding a kyslu smotanu,je to velmi dobry a lahodny krem,nech sa dariSlnko

niki, Pi, 04. 06. 2010 - 18:37

este som zabudla napisat ze davam klasicke maslo nie palmarin

Sausen, Pi, 04. 06. 2010 - 18:40

niki rozpisala,ale dobre podla mna ked je v recepte tolko masla asi vedia preco...ja tiez setrim kalorie kde sa daVeľký úsmev inak presne to robim aj ja sladky puding a maslo bez cukru a zaslaham do masla tu sladku kasu,takze sme dve podobne zmyslajuce chichiChichocem sa Chichocem sa Chichocem sa

Lubicek, Pi, 04. 06. 2010 - 20:31

No tak takých rovnako zmýšľajúcich je nás teda viac - ja tak isto varím puding s cukrom a do masla zašľahávam už len sladký puding a tým pádom sa mi nestáva, že by mi cukor v kréme škrípal pod zubami Úsmev))))))))))Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam

mirunka, Pi, 04. 06. 2010 - 20:58

ked sa mi zrazi krem, tak v hrnceku zohrem trochu masla necham uplne roztopit a take teple vlejem do kremu. zatial vzdy pomohlo! tu fintu mam od kamosky Zlomené srdce

Sausen, Pi, 04. 06. 2010 - 21:45

napad na 1tkuÁno super,diky v pripade potreby vyskusamKvietok

ja som raz robila kolac z kremom len pre nas doma,a nejak som mala malo masla v receepte bolo viac pisane ale urobila som,a varila som puding a maslo z cukrom vymiesala,a sa mi to pekne urobilo a nezrazilo,aj ked bolo to viac pudingove ale tuhe nezrazene.

AnaP, Pi, 04. 06. 2010 - 22:34

No ja neviem,ale hore Miska píše,že tam zapracovala kyslú smotanu,a podľa mňa toto dať zohrať do MV -nezdrclo by sa to ešte viac?

ja dávam do všetkých plniek málo maslo a potom trochu oleja a miešam aj zrazený krém vymiešam s olejom a je po probléme ten tip s olejom mám od cukrárky a zatiaľ nwesklamal m yslím že je to podobné ako stým rozpusteným maslom a aj ja dávam cukor do pudingu nie do tuku a myslím že je to lepšie

Takze vcera som robila plnku normalne puding a maslo so vymiesala.A zaslahavala som prvu lyzicu pudingu do masla a sa mi to zrazilo.preco?

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama