Zrazena plnka
Pozrite si aj
no ja niesom expert ako baby tuto na stranke,ale myslim ze zaslahava sa lahsia konzistencia do tuhsej najprv lyzica pudingu do masla s cukrom a potom postupne viac a viac a neviem asi az nakoniec tu smotanu by som dala..a teraz skus to povestne nahriatie v mikrovlnke alebo par sekund na sporaku,malo by pomoct preslahaj poriadne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
málo masla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
majdajanka ja davam vzdy malo masla ked len pre nas koli linii a nezrazi sa mi..neviem,asi je v recepte menej masla koli tej smotane...no mozem sa mylit
ach jo idem asi radsej piect
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Malo masla?no neviem.
Ta plnka bola pekna a dala som ju na kolac a uz sa zrazila,uz sa mi nedalo ju nahriat bola uz na kolaci.Ete ze tobolo len pre nas doma a nemali sme navstevu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
áno miska, málo masla. Vyšľahaj ešte jedno a cukru nedávaj veľa a ani nemusíš a zapamätaj do masla pridávaj kašu. Ale ak sa ti zgrcne obetuješ ešte jedno maslo. Dievčence robia aj tak,že nahrejú plnku nad parou a vyšľahajú al. v mikrovlnke a vyšľahajú. Mňa to sklamalo tak najnovšie len maslo vyšľahám a pridávam tú plnku po trochu nie naraz! A bude ti hustnúť navidomoči. Nech sa TI DARí!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Neviem ci je to tym maslom,ja taku plnku robim do eskimo rezou,a masla dam nekedy aj menej nez je v recepte,akurat cukor davam do pudingu ked ho varim a maslo vyslaham same a potom prislaham po lyzickach puding a kyslu smotanu,je to velmi dobry a lahodny krem,nech sa dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Neviem ci je to tym maslom,ja taku plnku robim do eskimo rezou,a masla dam nekedy aj menej ako je v recepte takych 100g,akurat cukor davam do pudingu ked ho varim a maslo vyslaham same a potom prislaham po lyzickach puding a kyslu smotanu,je to velmi dobry a lahodny krem,nech sa dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ale som sa rozpisala
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
este som zabudla napisat ze davam klasicke maslo nie palmarin
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
niki rozpisala,ale dobre podla mna ked je v recepte tolko masla asi vedia preco...ja tiez setrim kalorie kde sa da inak presne to robim aj ja sladky puding a maslo bez cukru a zaslaham do masla tu sladku kasu,takze sme dve podobne zmyslajuce chichi
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No tak takých rovnako zmýšľajúcich je nás teda viac - ja tak isto varím puding s cukrom a do masla zašľahávam už len sladký puding a tým pádom sa mi nestáva, že by mi cukor v kréme škrípal pod zubami ))))))))))
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ked sa mi zrazi krem, tak v hrnceku zohrem trochu masla necham uplne roztopit a take teple vlejem do kremu. zatial vzdy pomohlo! tu fintu mam od kamosky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
napad na 1tku super,diky v pripade potreby vyskusam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som raz robila kolac z kremom len pre nas doma,a nejak som mala malo masla v receepte bolo viac pisane ale urobila som,a varila som puding a maslo z cukrom vymiesala,a sa mi to pekne urobilo a nezrazilo,aj ked bolo to viac pudingove ale tuhe nezrazene.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No ja neviem,ale hore Miska píše,že tam zapracovala kyslú smotanu,a podľa mňa toto dať zohrať do MV -nezdrclo by sa to ešte viac?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja dávam do všetkých plniek málo maslo a potom trochu oleja a miešam aj zrazený krém vymiešam s olejom a je po probléme ten tip s olejom mám od cukrárky a zatiaľ nwesklamal m yslím že je to podobné ako stým rozpusteným maslom a aj ja dávam cukor do pudingu nie do tuku a myslím že je to lepšie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Takze vcera som robila plnku normalne puding a maslo so vymiesala.A zaslahavala som prvu lyzicu pudingu do masla a sa mi to zrazilo.preco?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte robila som plnku:
0.5l mlieka dva pudingy=uvarila som puding bol husty
125g masla+100g cukru=vymiesala som
do pudingu som postupne striedavo zaslahala maslo z cukrom a kyslu smotanu,tak to bolo v recepte na plnku.Bola pekna zo zaciatku a potom sa troska zrazila ako to urobit aby sa nezrazila?Ta plnka bola dobra chutila.Poradite?Pouzila som palmarin,mne sa aj hera zraza este musim skusit heliu ake mate s nou skusenosti?