Zrazená plnka
Pozrite si aj
Ahoj, mne sa osvedčilo uvarit puding, s cukrom a vanil. cukrom, potom dat misku v chladnou vodou a puding v miske polozit do vody a za občasného miešania schladit, a pridat asi jednutretinu masla, ostane to krásne jemné. Po vychladnuti vymiešat s maslom vyšlahaným s rumom. Nech sa podarí, ahoj
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj Matulienka, mne sa pár krát zrazila už pri šľahaní. Teraz dávam pozor pred koncom a niekedy ani nedám úplne všetok puding - trošku mi ostane. Ale tiež varím puding už aj s cukrom. A keď sa zrazí plnka z krému so šľahanými vajíčkami nad parou, tak mám odskúšaný trik - rozpustím na vriaco trochu palmarínu, cca 5 dg na 1 dávku krému a za šľahania to po troške takéto vriace vmiešam do krému. Vyzerá to drasticky, ale teploty zmesí sa vyrovnajú a krém je ok. No akonáhle už nevidím zrazeniny, ďalej nešľahám a už plním.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem za rady.Ked som zašľahala maslo bola dobrá, ale ked som naplnila tortu po stuhnutí ostala zrazená. Potrebovala som aby rýchlo stuhla možno to bolo tým.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mne zase pomohlo,keď som dala misku s krémom nad paru a keď sa krém začal po bokoch roztápať dala som misku preč.Potom som to dobre vyšľahala mixérom a krém bol ok.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte. Viem, že táto téma tu už bola x-krát. Robila som pudingovú plnku. Ked som ju dokončila bolo všetko dobre. Ale ked som tortu naplnila a natrela po vychladntí sa plnka zrazila. Poradte ako mám postupovať aby sa to nezopakovalo. Dakujem
