reklama

Zrazená plnka

TinaJ , 18. 03. 2009 - 13:52

reklama

Ahojte. Viem, že táto téma tu už bola x-krát. Robila som pudingovú plnku. Ked som ju dokončila bolo všetko dobre. Ale ked som tortu naplnila a natrela po vychladntí sa plnka zrazila. Poradte ako mám postupovať aby sa to nezopakovalo. DakujemZlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ahoj, mne sa osvedčilo uvarit puding, s cukrom a vanil. cukrom, potom dat misku v chladnou vodou a puding v miske polozit do vody a za občasného miešania schladit, a pridat asi jednutretinu masla, ostane to krásne jemné. Po vychladnuti vymiešat s maslom vyšlahaným s rumom. Nech sa podarí, ahoj Áno

Táňa, St, 18. 03. 2009 - 20:57

Ahoj Matulienka, mne sa pár krát zrazila už pri šľahaní. Teraz dávam pozor pred koncom a niekedy ani nedám úplne všetok puding - trošku mi ostane. Ale tiež varím puding už aj s cukrom. A keď sa zrazí plnka z krému so šľahanými vajíčkami nad parou, tak mám odskúšaný trik - rozpustím na vriaco trochu palmarínu, cca 5 dg na 1 dávku krému a za šľahania to po troške takéto vriace vmiešam do krému. Vyzerá to drasticky, ale teploty zmesí sa vyrovnajú a krém je ok. No akonáhle už nevidím zrazeniny, ďalej nešľahám a už plním.Pohoda

TinaJ, St, 18. 03. 2009 - 21:47

Dakujem za rady.Ked som zašľahala maslo bola dobrá, ale ked som naplnila tortu po stuhnutí ostala zrazená. Potrebovala som aby rýchlo stuhla možno to bolo tým.Zlomené srdce Zlomené srdce

anuci74, Št, 19. 03. 2009 - 13:49

Mne zase pomohlo,keď som dala misku s krémom nad paru a keď sa krém začal po bokoch roztápať dala som misku preč.Potom som to dobre vyšľahala mixérom a krém bol ok.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama