žľtky
Pozrite si aj
reklama
reklama
Ja dávam žĺtka aj do krému /pudingového/alebo praženicu plus ešte nejaké vajce.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
díkza radu ale ide o to ,že mne tie žľtka ostali teraz a to nie je práve vhodný čas na praženicu a ani krém .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj,staci ich nechat v pohari zakrit alobalom alebo foliou dat do chladnicky a zajtra obalit chleba vo vajci
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj domáce rezance sú ok
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dať do skleneného pohárika a slabo zaliať olejom.v chladničke vydržia aj tri dni.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja pouzivam nadoby z firmy Tupperware a tam mi vydrzia oveľa dlhsie. Mozno mi nebudete verit ale raz som tak v jednej z nich mala karamelovu plnku zo salka a zabudla som na nu. po mesiaci som misku otvorila a tej plnke nič nebolo. je to fakt pravda...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
reklama
reklama
ahojky babulky-neviete poradiť ,čo s dvoma vystávajúcimi žítkami ? viem ,že zmraziť len tak sa nedajú...
