Kto mi vie poradiť, čím mám robiť zdobenie - cifrovanie torty? Do teraz som torty zalievala bielou čokoládou a tie som zdobila plnkou, ktorou som plnila tortu len som ju farbila práškovou farbou. Teraz som prvý krát obťahovala tortu marcipánom, ale plnka mi na ňom nedrží, zdobenie sa mi odoberá a padá z torty.
Komentáre
ja to robim takto:
na 1 bielok 10 dkg praskoveho cukru slahat nad parou...
vyslaham najprv sneh, nasypem cukor a dam nad paru a slaham, kym sa prestane lepit na boky, potom pridam troska citronky a este doslaham, zlozim z pece, dam do zdobiaceho sacku a zdobim, niekedy nenechavam vychladnut a drzi to na marcipane, na klasicku obdlznikovu tortu stacia 3 bielka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
skus zdobit vajecnym bielkom bude drzat na 1 bielok daj 7 dkg krystaloveho jemneho cukru a slahaj nad parou do tuha po vychladnuti mozes zdobit do snehu mozes pridat aj par kvapiek octu alebo citronovej stavy