reklama

Vystal krem,co teraz?


reklama

Caves kocky,zostal mi krem a je ho dost. Torta Mohli by ste mi poradit co s nim? Pocula som ze sa da zamrazit Prekvapenie a pouzit na druhy raz ale nejak sa mi to nechce verit. Mohli by ste mi poradit co s nim Smútok vyhodit je ho skoda a dalsiu tortu mam az o tyzden.Torta
Dakujem vamBozkávam

Pozrite si aj


reklama


reklama

Blanka, Po, 02. 11. 2009 - 16:12

Já v takovém případě udělám nějaké řezy doma, dochutím tak jak to máme rádi a nakrájím a je po problému...Mrkám

mandula, Po, 02. 11. 2009 - 16:16

Torta Ahoj Blanka, rezy uz su spravene a predsa este zostalo.Plačem Ja som si to zle vyratala,matika bola moja slaba stranka Hambím sa

ahoj, mne keď zostane krém, tak ho nechám pod fóliou zakrytý v chladničke, je aj o týždeň dobrý, ale záleží aj na tom z čoho je, ja robievam z vajec šľahaných nad parou, zo Zlatého klasu je tam väčšie riziko že skysne.
Hlavne treba dať pozor aby nenapáchol z iných jedál a je dobré pridať do neho rum, ten ho trochu zakonzervuje.

tulka56, Po, 02. 11. 2009 - 17:57

Ahoj blanka,mne minule tiež ostal krém,tak som urobila plnené kornútiky-zmrzlinky a veľmi chutili.Manžel teraz stále sleduje či neostal krém,aby som ich znova spravila.Veľký úsmev Veľký úsmev Veľký úsmev Kvietok Kvietok Kvietok

aja1, Po, 02. 11. 2009 - 18:31

Mne keď zostane krém,dám do kelímka a zamrazím,na ďalšie použitie ho rozmrazím,zvlášť si rozmiešam maslo a po troche primiešavam rozmrazený krém.

Ano, mozem potvrdit,ze mraznicka je v pohode,len to dat do nadoby,aby nenapachol.Ja to davam do sklenenej flase co sa pouziva na zavaranie a je to ok,ako cerstvo uroben,ked sa rozmrazi.Preto netreba sa bat.

ja si tiez myslim ze v mrazaku by sa mu nic nemalo stat, ked to porovnam s tym ze ja davam do mrazaka aj hotove zakusky a kusky torty ked ich mam viacej, aby sa nepokazili a ked to vytiahnem tak za nejaku pol hodinku su super pouzitelne na konzumaciu a nic im nie je a ani im nic nechyba....Kvietok Slnko Kvietok

Mrazákom nič nepokazíš.Keď mám čas,robím si v predstihu oriešky a košíčky a keď mi zostane plnka,tak ich naplním také zamrznuté a šup znovu do mrazničky.Tak aj parížske rožky.Dávam to do plastových krabíc a nič nenapáchne ani nič nevyjde nazmar.Mrkám

vavka, Ut, 03. 11. 2009 - 08:08

Mrazák je určite v pohode, krém do krabičky uzavrieť a do mrazáku. Pred použitím vytiahnuť a nechať voľne rozpustiť.

aja1, Ne, 01. 04. 2012 - 10:11

Naposledy keď mi zostalo trocha krému,pridala som doň polohrubú múku a práškový cukor a spravila som mrveničku na kysnutý koláč.Ak mi aj z mrveničky zostane,šupnem do pohára alebo nejakej dózy a dám zamraziť a mám pripravený na ďalší koláč.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama