reklama

trvanlivost korpusu


reklama

potrebovala by som poradit, ako dlho predom mozem upiect korpus. Idem piect teraz na sobotu na svadbu tortu a chcela by som si korpusy postupne piect, lebo inak na to nemam cas. Tak by ma zaujimalo, ci by som mohla zacat uz dnes, ci to bude chutne a nepokazi sa a pripadne poradit, ako potom korusy skladujete. Ja som piekla zatial asi tak 2 dni dopredu a zabalila som to do riadovej handry a v pohode to vydrzalo. Ak mate skusenosti prosim vas poradne mi, vopred dakujem. Slnko

Pozrite si aj


reklama


reklama

eruska, Po, 08. 06. 2009 - 15:11

ahoj ja ked mam toho vela tak uz zacinam piect v pondelok vecer a ked korpus vychladne zabalim do cistej utierky a dam do chladu ,,,,,,v pohode mi to do stvrtku vydrzi vsak vtedy uz aj tak plnim ....Slnko

danulka, Po, 08. 06. 2009 - 15:17

dakujem eruska za rychlu odpoved. Takze to mam dat do utierky aj do chladnicky? ja som to mavala vonku. ja by som chcela zacat piect korupsy a vo stvrtok plnit, aby to mali na piatok, asi budu chciet davat do vysluzky, neviem...

No ja keď viem že budem robiť viac tort v jednom týždni, tak si upečime korpus aj 2 týždne popredu, nechám poriadne vyhclandúť a potom zabalím do potrav. fólie a dám do mrazáku, potom deň vopred vyberiem a nechám rozmraziť a rozrežem a plním. Korpusu nič nie je a lepšie sa krája ako čerstvý alebo aj deň odstáty Mrkám .
A k otázke či si môžeš upiecť korpus teraz, kľudne začni dnes, aby si to potom v pohode stíhala Váľam sa od smiechu po podlahe
Tak veľa zdaru Veľký úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama