reklama

!!!Súúúúúúrne!!!

zoe321 , 07. 08. 2009 - 07:35

reklama

Dobré ránko!Potrebovala by som sa poradiť!Budem tortu oblievať čokoládou,ale potrebujem dať na ňu oblátku!Čo by malo byť pod oblátkou?Môže to byť tá čokoláda,parížsky krém,ktorou bude plnená,alebo nejaká biela plnka? Ďakujem!!!

Pozrite si aj


reklama


reklama

Denza, Pi, 07. 08. 2009 - 08:40

Ja by som dala nejakú svetlú plnku. Niečo tmavé by mohlo prerážať a pokaziť výsledný efekt. Slnko

sona7, Pi, 07. 08. 2009 - 10:39

aj ja si myslim ,ako Denza ,tmavy podklad by to mohol pokazitÚsmev

veva, Pi, 07. 08. 2009 - 12:32

ja si myslím,že od krému by mohla oblátka zvlhnút...Ak sa mýlim tak ma prosím opravte ešte som oblátku na tortu nedávala

Denza, Pi, 07. 08. 2009 - 14:10

Ja som dávala pod oplátku spájanú plnku(pudingová kašička a 250g vyšľahaného masla) a oplátka nezvlhla. Povrch oplátky treba potrieť fixačným gelom, aby zostala rovná a nezvlnila sa.

Ariela, Pi, 07. 08. 2009 - 15:36

Pod oplátku tenulinko rovnomerne maslo c cukrom a na oplátku veľmi tenulinko rovnomerne gel -v cukrárni predajú a j s oblátkou . Oboje veľmi tenulinko a rovnomerne a v rovnakom čase ,pretože ak je oblátka zvlhčená iba z jednej strany začne sa vlniť .

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama