!!!Súúúúúúrne!!!
Pozrite si aj
reklama
reklama
Ja by som dala nejakú svetlú plnku. Niečo tmavé by mohlo prerážať a pokaziť výsledný efekt.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja si myslim ,ako Denza ,tmavy podklad by to mohol pokazit
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja si myslím,že od krému by mohla oblátka zvlhnút...Ak sa mýlim tak ma prosím opravte ešte som oblátku na tortu nedávala
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som dávala pod oplátku spájanú plnku(pudingová kašička a 250g vyšľahaného masla) a oplátka nezvlhla. Povrch oplátky treba potrieť fixačným gelom, aby zostala rovná a nezvlnila sa.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Pod oplátku tenulinko rovnomerne maslo c cukrom a na oplátku veľmi tenulinko rovnomerne gel -v cukrárni predajú a j s oblátkou . Oboje veľmi tenulinko a rovnomerne a v rovnakom čase ,pretože ak je oblátka zvlhčená iba z jednej strany začne sa vlniť .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Dobré ránko!Potrebovala by som sa poradiť!Budem tortu oblievať čokoládou,ale potrebujem dať na ňu oblátku!Čo by malo byť pod oblátkou?Môže to byť tá čokoláda,parížsky krém,ktorou bude plnená,alebo nejaká biela plnka? Ďakujem!!!