
postup je podobný ako pri salámovej ruži, ale zo šunky pôsobia ružičky oveľa jemnejšie, pekne ukážu šunky s farebným okrajom-zaúdená, debrecínka a pod.
1. jednotlivé plátky šunky si nakrájame na polovice
2. z jedného stočíme stredovú ruličku
3.-5. postupne pridávame ďalšie plátky tak, že okraj jemne vytočíme von (ako pri marcipánových ružičkách)
6. hotovú ružičku naspodu prepichneme špáradlom, tzým spojíme jednotlivé plátky a upevníme ju do torty
7. vo fotopostupe som požila zaúdenú šunku a na torte je použitá debrecínka







šunková ruža , návod, Ozdoby na slané torty
Komentáre
Super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujeme
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super
už sa teším na petrapavla vyskúšam