Sneh šľahaný nad parou
Pozrite si aj
Ja šľahám bielky s kryštálovým cukrom hneď od začiatku nad parou a keď je dobre vyšľahaný šľahám ešte aj mimo pary. Dobre vyšľahaný sneh tvorí špičku.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem vám divčatá za dobré rady.Idem skúsiť.Budem informovať o výsledku.Zatiaľ dík.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja si začnem šľahať bielka kým neestuhnú aby som mohla pridať cukor, a hned to dám nad paru a šľahám šľahačom. skúšam namočiť prst a otočiť ak mi špička nepadne tak je dobrý a odstavím a dám nabok.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zdravím Miriam,na jedno bielko dávam 7dkg kr.cukru,takže sneh sa šlahá do tuha,ale pridaj pred šľahaním medzi prsty soli,ale pozor nesmieš tam mať ani kúsok zo žĺtka preto si daj na to pozor pri odelovaní bielka,keď to budeš mať skoro do tuha daj nad paru do väčšej nádoby ponoriť,aby to bolo nižšie to dno nádoby,kde šľaháš sneh,proste trošku hlbšie,ale nie do vody šľahaj skús prstom či to má teplotu väčšiu od tela musí to byť teplešie nie horúce,zlož z pary ešte prešľahaj a pridaj asi pol.lyžicu octu zašľahaj nepúšťa sa,pusinky nerobievam len zdobím snehom a to týmto spôsobom!Tak veľa zdaru nech sa dielo podarí!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja šľahám ako ostatné kočky, ale do snehu sa okrem žĺtka nesmie dostať ani kvapka vody. P otom sa nevyšľahá dostatočne. Aj metlička musí byť úplne suchá.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ak šlaháš nad parou, tak dávaj na jeden bielok tak 5 minút šľahania, vtedy ho máš dobre vyšľahaný. A samozrejme ako písali dievčence aj s cukrom. Veľ zdaru
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, tiez davam na jeden bielok 7 dkg kryst. cukru, ale musi to byt kvalitny cukor. Daj vodu varit a bielka s cukrom slahaj nad tou parou cca 7 min. Davaj si pozor, lebo ak budes velmi dlho slahat, tak sa "preslahaju bielka". vela stastia.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja tak sito ako atigram, už som to tu kedysi spomínala :)akurát že nedávam ocot.
A to robievam pusinky pomerne často. Buď kokosé, alebo tutti frutti a iné. Je milión spôsobov :)
tak nech sa darí
http://picasaweb.google.sk/bezdedovci/KolE#5269293552561163634
http://picasaweb.google.sk/bezdedovci/KolE#5269293661185508194
http://picasaweb.google.sk/bezdedovci/Torty#5234619694636316514
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robím podľa tohto receptu a sú perfektné
http://cukrar.cz/show.asp?id=512
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja dávam na bielok 7 dkg kryštál cukru a 1 vanilkový. Do bielok pridám cukor asi tak hodinu pred šľahaním aby, sa trošku rozpustil. Šľahám potom nad parou.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja používam varený bielok na moje dobošové torty. Kamarátka ma naučila, že na 2 dl bielkov ide 450 g krupicového cukru, vyšľahám to najvyššou rýchlosťou, dám nad vriacu vodu a šľahám 7 - 10 min. Strhnem dolu a ešte zo 3 min a je super.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som skusil ten s tym octom a je to super a ked chcete mozte dat hnedy cukor. potom je sneh pekny kremovy. vdaka za rady.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dobry den chcela by som vediet ako sa roby bielkovy sneh plnka do samroliek dakujem vopred za radu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dobry den chcela by som vediet ako sa roby bielkovy sneh plnka do samroliek dakujem vopred za radu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím Vás poraďťe mi ako mám vyšľahať sneh nad parou
aby sa mi podarili snehové pusinky alebo sneh na ozdobenie torty.mám ho vyšľahať do tuha pred tým ako ho idem zahrievať?Ale to sa mi väčšinou zrazí,alebo mi po vychladnutí začne "plakať" t.j.začne púšťať tekutinu.Vopred Vám ďakujem za radu.