reklama

Prosím poraďte mi...


reklama

AHOJTE dievčatá,potrebujem poradiť.Keď robím krém a po vychladnutí pudinku ho zmiešam s maslom tak mi ostanú hrudky,nie je to zrazené ale také hrudky s pudinku.Kde robím chybu???? Čo mám s tým urobiť????

Pozrite si aj


reklama


reklama

veva, Ne, 11. 04. 2010 - 17:25

Ahoj bud musíš urobit redší puding ja robím na 1l mlieka dám 400g kr.cukru a 160g maizeny
alebo musíš dlhšie šlahat puding,aby si ho mala úplne hladký a až potom pridat maslo.

Ahoj ja to robím takto: na 1 dávku krému dávam 3dcl mlieka a 1 puding - do hrnca dám to mlieko a nasypem puding metličkou riadne rozmiešam puding a až potom zavarím - a potom sa ti neurobia tie hrudky!
Najskôr riadne vymiešam maslo s cukrom a postupne pridávam puding - nemôžu sa ti urobiť hrudky a ak predsa sa urobia neostáva nič iné len celý krém prepasírovať cez sitko

Jana S, Ne, 11. 04. 2010 - 18:53

Ahoj, ked dovaris puding(1/2L) este do horuceho zamiesaj 50g masla,nespravi sa kôra na pudingu. Vychladnuty puding vyslahaj s 50g masla,ostane kremovejsi.Potom
vyslahaj maslo a postupne pridavaj puding.

ja tiež do uvareného dávam kusok masla ,potompo vychladnutí vyšlahám samostatne maslo,potom vyšlahám do hladka aj puding,a až potom to dám spoluBozkávam

fani, Ne, 11. 04. 2010 - 19:42

Do pudingu zamiešaj maslo - asi 1/8 dávky ktorú použiješ. Pudingová hmota nesmie byť tuhá,pridávaj ju do rozmiešaného masla po častiach, lebo ju inak nerozmiešaš na hladký krém.Zlomené srdce Zlomené srdce

ankab, Ne, 11. 04. 2010 - 21:16

Ja puding pred tým ako pridávam do vyšľahaného masla premixujem.

zuzu61, Ne, 11. 04. 2010 - 22:00

moja mama vravela ze je to preto ze puding je studeny a je spravena kôrka navrchu preto preto ked robime takuto plnku davam pozor aby sa mi nespravila premiesavam ho a este ked je trocha teply tak ho miesam s malslom

Ked puding dovaris, posyp ho s praskovym cukrom, nespravi sa korka. Tie hrudky su koli nej. Pri slahani kremu, puding pridavaj po castiach, ak na pudingu nebude korka, vyslaha sa ti to krasne hladko. Úsmev

Najlepšie urobíš, keď budeš puding miešať do vychladnutia a nebudeš mať žiadne hrudky...Slnko

macis, Po, 12. 04. 2010 - 10:10

ihned po uvareni, daj na puding potravinarsku foliu, neurobi sa korka a pred zmiesanim s maslom premiesaj puding mixerom, bude uplne hladkyMrkám

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama