Prosím poraďte mi...
Pozrite si aj
Ahoj bud musíš urobit redší puding ja robím na 1l mlieka dám 400g kr.cukru a 160g maizeny
alebo musíš dlhšie šlahat puding,aby si ho mala úplne hladký a až potom pridat maslo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj ja to robím takto: na 1 dávku krému dávam 3dcl mlieka a 1 puding - do hrnca dám to mlieko a nasypem puding metličkou riadne rozmiešam puding a až potom zavarím - a potom sa ti neurobia tie hrudky!
Najskôr riadne vymiešam maslo s cukrom a postupne pridávam puding - nemôžu sa ti urobiť hrudky a ak predsa sa urobia neostáva nič iné len celý krém prepasírovať cez sitko
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, ked dovaris puding(1/2L) este do horuceho zamiesaj 50g masla,nespravi sa kôra na pudingu. Vychladnuty puding vyslahaj s 50g masla,ostane kremovejsi.Potom
vyslahaj maslo a postupne pridavaj puding.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja tiež do uvareného dávam kusok masla ,potompo vychladnutí vyšlahám samostatne maslo,potom vyšlahám do hladka aj puding,a až potom to dám spolu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Do pudingu zamiešaj maslo - asi 1/8 dávky ktorú použiješ. Pudingová hmota nesmie byť tuhá,pridávaj ju do rozmiešaného masla po častiach, lebo ju inak nerozmiešaš na hladký krém.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja puding pred tým ako pridávam do vyšľahaného masla premixujem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem aj ja s tým maslom-určite sa mi to zíde.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
moja mama vravela ze je to preto ze puding je studeny a je spravena kôrka navrchu preto preto ked robime takuto plnku davam pozor aby sa mi nespravila premiesavam ho a este ked je trocha teply tak ho miesam s malslom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ked puding dovaris, posyp ho s praskovym cukrom, nespravi sa korka. Tie hrudky su koli nej. Pri slahani kremu, puding pridavaj po castiach, ak na pudingu nebude korka, vyslaha sa ti to krasne hladko.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Najlepšie urobíš, keď budeš puding miešať do vychladnutia a nebudeš mať žiadne hrudky...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ihned po uvareni, daj na puding potravinarsku foliu, neurobi sa korka a pred zmiesanim s maslom premiesaj puding mixerom, bude uplne hladky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujeeeeem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
AHOJTE dievčatá,potrebujem poradiť.Keď robím krém a po vychladnutí pudinku ho zmiešam s maslom tak mi ostanú hrudky,nie je to zrazené ale také hrudky s pudinku.Kde robím chybu???? Čo mám s tým urobiť????