reklama

Prosím o radu - jedlá oblátka


reklama

Prosím poradte mi. Čítala som že pri práci s jedlou oblátkou sa používa peciálny gel na potretie. To z toho dôvodu aby sa nerozmočila.Máte niekto s tým skúsenosti? Prosím napíšte. Ďakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ahoj macaba18, ano ten gel je na to aby ti oplátka nenavlhla a následne sa nepokrčila, ja som robila zatiaľ lne dve torty s oplátkou, a tortu som si len potiahla, potrela oplátku z rubovej strany gelom prilepila na tortu a potom potrela vrch oplátky. Ono ti to trošku aj zvýrazní farby na oplátke, takže mám s tým dobré skúsenosti zatiaľ.

Ďakujem. Ja som chcela robiť obyčajnú tortu nie poťahovanú. Ale ďakujem za odpoveď.

Aj pri čokoládovej by som asi postupovala rovnako, natrieť zospodu, nalepiš a potrieť z vrchu a dozdobiť Slnko

Spagi, Št, 03. 09. 2009 - 13:42

Ja som zatial oblatku lepila bielkom. Ale zajtra si kupim ten gel a vyskusam. Mrkám

zoe321, Št, 03. 09. 2009 - 19:57

Ja som robila aj poťahovanú aj obyč.čokoládovú,len vrch tej čokoládovej som neobliala čokoládou,ale s cerou+práč.cukrom a bolo to ok!!!

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama