Prosím o radu - jedlá oblátka
Pozrite si aj
Ahoj macaba18, ano ten gel je na to aby ti oplátka nenavlhla a následne sa nepokrčila, ja som robila zatiaľ lne dve torty s oplátkou, a tortu som si len potiahla, potrela oplátku z rubovej strany gelom prilepila na tortu a potom potrela vrch oplátky. Ono ti to trošku aj zvýrazní farby na oplátke, takže mám s tým dobré skúsenosti zatiaľ.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem. Ja som chcela robiť obyčajnú tortu nie poťahovanú. Ale ďakujem za odpoveď.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj pri čokoládovej by som asi postupovala rovnako, natrieť zospodu, nalepiš a potrieť z vrchu a dozdobiť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som zatial oblatku lepila bielkom. Ale zajtra si kupim ten gel a vyskusam.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som robila aj poťahovanú aj obyč.čokoládovú,len vrch tej čokoládovej som neobliala čokoládou,ale s cerou+práč.cukrom a bolo to ok!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem Vám
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím poradte mi. Čítala som že pri práci s jedlou oblátkou sa používa peciálny gel na potretie. To z toho dôvodu aby sa nerozmočila.Máte niekto s tým skúsenosti? Prosím napíšte. Ďakujem