prosim o odpoved, 1.krat robim otvorenu knihu
Pozrite si aj
Damino neviem či nie je neskoro ale predsa len niečo napíšem. Takú knihu som síce ešte nerobila ale myslím, že sa robí tak isto ako ostatné torty. Dám korpus, na to ak nechcem aby bol moc suchý pokvapkám ho nejakou šťavou podľa toho aká je plnka, prípadne potriem ešte džemom, potom krém, znova korpus a tak dokola. A pod poťahovku tiež trošku krému.
Sná´d som pomohla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Presne tak, ako Ti píše meggie - ako hocijakú inú tortu - ja už som robila knihy viackrát - keď som mala korpusy naplnené, v prostriedku som trochu skrojila z obidvoch strán, aby mi tam vznikla priehlbinka - veď si otvor pred seba nejakú knihu a uvidíš, tiež som skrojila trochu do šikma boky na torte a až potom som tortu potiahla mliečnym marcipánom. Po bokoch torty po celom obvode som prešla zúbkovanou stierkou a tak mi vznikli akože listy papiera
/ ale robila som už aj zúbkovaným nožíkom/, doprostriedka urobíš záložku a ozdobíš tortu. Nech sa Ti darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ako pomôcka Ti určite poslúži tento fotopostup na knihu: http://ukocurka.blogspot.com/search/label/16%29%20DORTY%20-%20obr%C3%A1…
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem Vam uz to mam potom poslem foto musela som medzi to upiect este jeden plat lebo by to bolo nizke, dala som cesto, krem+mandarinky, cesto, krem+banany,cesto+kremjahody a medzi to este bb keks s dzemom hadam bude dobra este zajtra idem potahovat tak drzte palce.Este raz dakujem som tu novacik
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prosim vas odpovedzte mi ked robite otvorenu knihu ako vrstvite cesto krem cesto a potah.hmota?nieje to suche?co tak medzi to dat aspon keks a zas krem alebo take daco.A pred potahom davate este krem?alebo hned na korpus?Alebo urobit aj korpus na plechu a naplnit ho pod tortou?prosim odpovedzte surne uz ju peciem.Dakujem
