prosba o pomoc
Pozrite si aj
A na kedy to potrebuješ??
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Hocikedy, kedy sa bude dať. Budem strašne vďačná ak mi môžeš pomôcť
Ak by si mohla, stačí napísat mail ornella694@azet.sk
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Teraz mám vela pečenia a v sobotu idem na svadbu,ale na budúci týžden by som možno išla.Ked pojdem tak sa ti predtým určite ozvem na mail alebo zavolám na číslo ktoré máš v kontakte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Juuuuj, ani nevieš, ako si ma potešila .Uz som ani nedúfala, že to zoženiem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
možná som blbá čo je vlastne rýchlošlahací prípravok MILKA RP ak sa môžem spýtať??
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Milka RP je pasta, ktorá sa pridá v malom množstve k surovinám na korpusy. Potom sa vlastne šľahá všetko spolu cca 4 min. a môžeš rozotierať na plechy. Nielen že to šetrí čas a elektrinu, ale pláty sú potom ešte jemnejšie a vláčnejšie. Ja si len navážim 300g hladkej múky, 270g krupicového cukru, pol balíčka kypriaceho prášku a 5-8 vajec(záleží na veľkosti). Všetko do jednej nádoby, pridám kávovú lyžičku Milky RP a šľahám 4 minúty. Nakonec prišľahám 1 polievkovú lyžicu oleja, ale len krátko a mám hotovo. Mám to na 2 pláty.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mozna som staromodna,ale niet nad domacim korpusom na tortu a rez bez tychto umelyn
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
lia51,pridávam sa k tebe,ba dokonca ja šľahám len ručne. zdajú sa mi tie cestá omnoho jemnejšie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Katka a možem sa spýtat či si už piekla na jeden víkend 1000 zákuskov a 10 toriet??? Nič v zlom ale to by sa mi asi ručne šlahat nechcelo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Veronika ja chápem že pri takom množstve je to nemysliteľné šľahať ručne,ja mávam najviac 6toriet na víkend a to sa zvládnuť dá.Byť na tvojom mieste 100percentne nešľahám ani ja ručne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No už som si myslela že máš tak super vypracované ruky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som tiež dlho robila klasiku, ale stačilo mi to raz vyskúšať a zmenila som názor. A okrem toho, nepoužívate náhodou aj rastlinné šľahačky a margaríny? To je predsa tiež "umelina" Umelinu máte aj v džemoch alebo v zeesane. A viete, koľko vylepšovacich prípravkov sa pridáva aj do obyčajnych rožkov a chleba? A prečo nepoužiť niečo, čo mi ušetrí hodiny času a kopec € za elektrinu? A navyše to zlepší aj kvalitu korpusov
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem za odpoved a je pravda vo všetkom čo kupujeme je umelina mala som kamošku v pekárni
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ten domaci korpus sa da rychlo vyslahat,neslaham rucne ale v mixery,tak to robim ja s dcerou,aby to bolo rychlo vyslahane, slaham bielka s krystalovym cukrom a potom vmiesam rozmiesane zltka a na koniec muku a netrva to ani 5minut,tiez mavame vela torty kazdy tyzdent,klasika je len klasika ,ale kazda mame svoj styl
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím Vás dievčatá, ktorá z Vas býva v okolí Hlohovca a nakupuje v Ekvii v Nitre? Veľmi by som potrebovala kúpiť rýchlošľahací prípravok MILKA RP. Tam predávajú len živnostníkom a ja som len amatér
. Ak by sa našla dobrá dušička, ktorá by mi mohla pomôcť, ja by som si potom k nej pre to prišla