reklama

prosba o pomoc


reklama

Prosím Vás dievčatá, ktorá z Vas býva v okolí Hlohovca a nakupuje v Ekvii v Nitre? Veľmi by som potrebovala kúpiť rýchlošľahací prípravok MILKA RP. Tam predávajú len živnostníkom a ja som len amatérPlačem . Ak by sa našla dobrá dušička, ktorá by mi mohla pomôcť, ja by som si potom k nej pre to prišlaZlomené srdce

Pozrite si aj


reklama


reklama

veva, Št, 26. 11. 2009 - 06:17

Teraz mám vela pečenia a v sobotu idem na svadbu,ale na budúci týžden by som možno išla.Ked pojdem tak sa ti predtým určite ozvem na mail alebo zavolám na číslo ktoré máš v kontakte

Juuuuj, ani nevieš, ako si ma potešilaVáľam sa od smiechu po podlahe .Uz som ani nedúfala, že to zoženiemZlomené srdce

mia55, St, 25. 11. 2009 - 15:47

možná som blbá čo je vlastne rýchlošlahací prípravok MILKA RP ak sa môžem spýtať??Smútok Smútok Smútok Smútok

Milka RP je pasta, ktorá sa pridá v malom množstve k surovinám na korpusy. Potom sa vlastne šľahá všetko spolu cca 4 min. a môžeš rozotierať na plechy. Nielen že to šetrí čas a elektrinu, ale pláty sú potom ešte jemnejšie a vláčnejšie. Ja si len navážim 300g hladkej múky, 270g krupicového cukru, pol balíčka kypriaceho prášku a 5-8 vajec(záleží na veľkosti). Všetko do jednej nádoby, pridám kávovú lyžičku Milky RP a šľahám 4 minúty. Nakonec prišľahám 1 polievkovú lyžicu oleja, ale len krátko a mám hotovo. Mám to na 2 pláty.

lia51, St, 25. 11. 2009 - 19:50

Bozkávam Bozkávam Bozkávam mozna som staromodna,ale niet nad domacim korpusom na tortu a rez bez tychto umelynBozkávam

lia51,pridávam sa k tebe,ba dokonca ja šľahám len ručne. zdajú sa mi tie cestá omnoho jemnejšie

veva, Št, 26. 11. 2009 - 06:15

Katka a možem sa spýtat či si už piekla na jeden víkend 1000 zákuskov a 10 toriet??? Nič v zlom ale to by sa mi asi ručne šlahat nechceloChichocem sa

Veronika ja chápem že pri takom množstve je to nemysliteľné šľahať ručne,ja mávam najviac 6toriet na víkend a to sa zvládnuť dá.Byť na tvojom mieste 100percentne nešľahám ani ja ručneÚsmev Objímam

veva, Pi, 27. 11. 2009 - 06:57

No už som si myslela že máš tak super vypracované rukyChichocem sa

Ja som tiež dlho robila klasiku, ale stačilo mi to raz vyskúšať a zmenila som názor. A okrem toho, nepoužívate náhodou aj rastlinné šľahačky a margaríny? To je predsa tiež "umelina" Chichocem sa Umelinu máte aj v džemoch alebo v zeesane. A viete, koľko vylepšovacich prípravkov sa pridáva aj do obyčajnych rožkov a chleba? A prečo nepoužiť niečo, čo mi ušetrí hodiny času a kopec € za elektrinu? A navyše to zlepší aj kvalitu korpusovSlnko

mia55, Št, 26. 11. 2009 - 17:14

dakujem za odpoved a je pravda vo všetkom čo kupujeme je umelina mala som kamošku v pekárni Bozkávam Bozkávam Bozkávam Bozkávam Bozkávam

lia51, Št, 26. 11. 2009 - 19:59

aj ten domaci korpus sa da rychlo vyslahat,neslaham rucne ale v mixery,tak to robim ja s dcerou,aby to bolo rychlo vyslahane, slaham bielka s krystalovym cukrom a potom vmiesam rozmiesane zltka a na koniec muku a netrva to ani 5minut,tiez mavame vela torty kazdy tyzdent,klasika je len klasika ,ale kazda mame svoj stylPohoda Pohoda Pohoda Pohoda

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama