prečo????
Pozrite si aj
Ja robievam len s Považským cukrom, tam je pridaný škrob- myslím, že pšeničný. Možno je chyba v cukre...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja pouzivam aj korunny a aj povazsky a s obidvomi sa mi robi perfektne...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ak ti možem poradiť, ja mám po ruke aj K2 aj icing ale stále sa beriem k MMF.Mne sa stým veľmi dobre pracuje.Zo začiatku sa aj mne stávalo, niečo podobné, ale zistila som že je to vážne o cukre.Súhlasím s dievčatami, Považský je najlepší.Daj si cukríky asi na jednu a pol minúty do mikrovlnky napuchnúť ,vyber von a po troške pridávaj cukor , dokladne zamiešaj a zase cukor/po troche/.Keď to máš asi také ako redší puding všetko vylej do druhej misky do dalsieho cukru a miesime a miesime.Musíš to cítiť pod rukami má to byť také ako dobrá plastelínka.Verím že sa ti to podarí držím ti palčeky.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no ja mám podobnú skúsenosť, tiež som robila s korunným a nie a nie stuhnúť, zohnala som považský a hop, bolo po probléme, takže je to fakt dôležité!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem za rady
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievčence robila som MMF z tých cukrových pampúšikov presne tak ako doteraz a hrúza tá hmota mi ostala úplne riedka ako K2 a ked som doložila cukor tak už zas bola nepoddajná -lámali sa mi lupienky.... a pri miesení som mala pocit akoby tá hmota bola mastná alebo mokrá pod rukami momentálne som mala k dispozícii cukor korunný v hnedom balení