Ahojte.viete mi poradiť? mam recept na poťahovú hmotu so stuženým tukom a neviem či sa ten tuk ma rospustiť alebo nie. ďakujem
Komentáre
a vsetky vase torty robite s tymto marcipanom??aj tie bielucke? lebo su krasne a chcela by som skusitnieco overene. a ako sa vam s tymto marcipanom robia kvety?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
áno Renka taký podobný recept-250g práškový cukor, , 250g sušené mlieko,200g Cera. vďaka za pomoc.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím o radu,tiež som robila ten recept a ked som ho chcela rozvaľkať musela som podsypávať práškovým cukrom.Cesto sa potom urobilo tuhé a mrviace,nedalo sa s ním pracovať.Viete ako nato poradte mi prosím!!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tatiana, tento marcipán sa musí gúľať na mikroténovom sáčiku a ním preniesť aj na tortu, najlepšie ho je podsýpať Solamylom a nie cukrom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robim z cery a praskoveho cukru a z tym obtieram torty a su krasne a z vodov sa to da vyhladit pozryte modra torta na stranke www.vilton.wbl.sk a aj ta co je svadobna z holubamy je tiez z cerov a cukrom bez suseneho mlieka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj Janula!Ja mám tiež jeden recept na poťahovú hmotu ktorú ja rada robím.4polievkové lyžice sušeného mlieka,6 poliev.lyžíc práškového cukru,1 lyžica cery,1 lyžica medu a trošička vody.Ja si dopredu urobím väčšie množstvo a dám si ju do chladničky.Ked ju potrebujem, len si ju vyberiem s chladničky a trošku prepracujem.V chladničke ti vydrží až pol roka.Ahoj!Prajem ti vela šťastia
.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Caute, toto su velmi uzitocne rady, kazdu si poctivo zapisujem. Ja mam stale problem s potahovania torty ci uz marcipanom, alebo fondanom...stale sa mi to trha a nie je to pevne, co s tym mam robit...( posdypavam to pras.cukrom, ale asi to nie je naj volba) som zaciatocnicka a ked sa dopracujem k peknemu tvaru, skazi sa mi to prave potahovanim. :(
mohli by ste mi prosim poradit? dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Janula, ak máš marcipán 250g práškový cukor, 250g Cera, 150g sušené mlieko, aróma, tak musíš mať Ceru stuhnutú. Nastrúhať ju na strúhadle pridať preosiaty cukor a sušené mlieko, arómu a spracovať hmotu. A už len rozvaľkať a potiahnuť tortu. Dúfam, že som pomohla.