reklama

poťahova hmota

Pridal/a JanulaR dňa 23. 03. 2009 - 21:03

reklama

Ahojte.viete mi poradiť? mam recept na poťahovú hmotu so stuženým tukom a neviem či sa ten tuk ma rospustiť alebo nie. ďakujem


reklama


reklama

Komentáre

Janula, ak máš marcipán 250g práškový cukor, 250g Cera, 150g sušené mlieko, aróma, tak musíš mať Ceru stuhnutú. Nastrúhať ju na strúhadle pridať preosiaty cukor a sušené mlieko, arómu a spracovať hmotu. A už len rozvaľkať a potiahnuť tortu. Dúfam, že som pomohla.Mrkám

Adka_lc, Ne, 09. 05. 2010 - 21:25

a vsetky vase torty robite s tymto marcipanom??aj tie bielucke? lebo su krasne a chcela by som skusitnieco overene. a ako sa vam s tymto marcipanom robia kvety?

JanulaR, Ut, 24. 03. 2009 - 08:12

áno Renka taký podobný recept-250g práškový cukor, , 250g sušené mlieko,200g Cera. vďaka za pomoc.

Prosím o radu,tiež som robila ten recept a ked som ho chcela rozvaľkať musela som podsypávať práškovým cukrom.Cesto sa potom urobilo tuhé a mrviace,nedalo sa s ním pracovať.Viete ako nato poradte mi prosím!!!!!

Tatiana, tento marcipán sa musí gúľať na mikroténovom sáčiku a ním preniesť aj na tortu, najlepšie ho je podsýpať Solamylom a nie cukrom.Mrkám Mrkám Mrkám

Ja robim z cery a praskoveho cukru a z tym obtieram torty a su krasne a z vodov sa to da vyhladit pozryte modra torta na stranke www.vilton.wbl.sk a aj ta co je svadobna z holubamy je tiez z cerov a cukrom bez suseneho mliekaMrkám

ahoj Janula!Ja mám tiež jeden recept na poťahovú hmotu ktorú ja rada robím.4polievkové lyžice sušeného mlieka,6 poliev.lyžíc práškového cukru,1 lyžica cery,1 lyžica medu a trošička vody.Ja si dopredu urobím väčšie množstvo a dám si ju do chladničky.Ked ju potrebujem, len si ju vyberiem s chladničky a trošku prepracujem.V chladničke ti vydrží až pol roka.Ahoj!Prajem ti vela šťastiaTorta Mrkám .

MayaH, Ne, 06. 09. 2009 - 21:59

Caute, toto su velmi uzitocne rady, kazdu si poctivo zapisujem. Ja mam stale problem s potahovania torty ci uz marcipanom, alebo fondanom...stale sa mi to trha a nie je to pevne, co s tym mam robit...( posdypavam to pras.cukrom, ale asi to nie je naj volba) som zaciatocnicka a ked sa dopracujem k peknemu tvaru, skazi sa mi to prave potahovanim. :(
mohli by ste mi prosim poradit? dakujem Kvietok

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama