Motýliky z bielkov
Pozrite si aj
Mimulilinka, na jeden bielok dávam 15dkg práškového cukru(preosiať). Netreba šľahať nad parou. Pena musí byť hustá. Čo sa týka farbenia, nie je problém. Používam práškové aj gélové farby. Ja som robila ozdoby na potravinársku fóliu a dali sa mi krásne stiahnuť. Ak chceš robiť motýľov odporúčam na papier na pečenie, udržia Ti tvar.Dúfam, že som pomohla.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
..a ked polozim tych motylikov na krem,nerozpustia sa?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojky tak ja som ich robila a rozpustili sa mi na torte teda spadli im krídla na tortu a boli tak krásne zohnuté tak neviem čo sa s tým da robiť dúfam že nám niekto poradí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
skuste si bielka vyslahat nad parou - myslim si, ze takto by sa nemali rozpustit. vela stastia.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som ich šľahala nad parou aj tak sa roztopili, nebude to preto že keď som ich chcela upevniť na tortu tak som pod nich dala trošku krému lebo inak neviem ako by držali. Poraďte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Môže mi niekto potadiť ako sa robí ten sneh? Bielko cukor a to je všetko? Robiť nad paraou alebo za studena? A môže sa to zafarbiť? Nespraví s tým farba nič. Ďakujem