reklama

MMF


reklama

Ahojte.

Viem že tu už o MMF bolo popísané veľa. Ja som ho prvýkrát robila podľa receptu Bophusa a tiež som musela dávať veľa cukru. Ale chcem sa len opýtať. Tam bolo písané že zohrievať 2 minúty a ja som musela vybrať už po 1minúte a 15 sekundáhc. Na akom výkone to roztápate?

Ďakujem za odpoveď Bozkávam Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Objímam Objímam Objímam Slnko

Pozrite si aj


reklama


reklama

ivetpm, Ut, 30. 06. 2009 - 16:12

Dosť záleží aj od toho, aké sú to cukríky. Niektoré hlavne menšie kusy sú roztopené raz-dva. Ja to roztápam na najvyššom výkone, treba to vždy tak po 15 sek. vytiahnuť a dobre premiešať, aby boli všetky roztopené. Niekedy aj ja musím pridať cukru viac, inokedy zase menej, nedá sa to presne odhadnúť. Ale je lepšie dať menej cukru a hmotu nechať aspoň 5-10min. odležať. Potom trochu stuhne. Mám takú zlú skúsenosť, že keď som pridala veľa cukru, hmota sa rozsýpala a horšie sa s ňou poťahovalo. Dá sa to napraviť tak, že sa dá na chvíľu do mikro. a pridá sa tak za lieskový oriešok Cery. Hmota by sa mala napraviť. Snáď som trochu pomohla.

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama