MMF
Pozrite si aj
reklama
reklama
Dosť záleží aj od toho, aké sú to cukríky. Niektoré hlavne menšie kusy sú roztopené raz-dva. Ja to roztápam na najvyššom výkone, treba to vždy tak po 15 sek. vytiahnuť a dobre premiešať, aby boli všetky roztopené. Niekedy aj ja musím pridať cukru viac, inokedy zase menej, nedá sa to presne odhadnúť. Ale je lepšie dať menej cukru a hmotu nechať aspoň 5-10min. odležať. Potom trochu stuhne. Mám takú zlú skúsenosť, že keď som pridala veľa cukru, hmota sa rozsýpala a horšie sa s ňou poťahovalo. Dá sa to napraviť tak, že sa dá na chvíľu do mikro. a pridá sa tak za lieskový oriešok Cery. Hmota by sa mala napraviť. Snáď som trochu pomohla.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte.
Viem že tu už o MMF bolo popísané veľa. Ja som ho prvýkrát robila podľa receptu Bophusa a tiež som musela dávať veľa cukru. Ale chcem sa len opýtať. Tam bolo písané že zohrievať 2 minúty a ja som musela vybrať už po 1minúte a 15 sekundáhc. Na akom výkone to roztápate?
Ďakujem za odpoveď
