reklama

medovníkové cesto-rada

maca , 19. 03. 2008 - 14:01

reklama

Ako dlho môžem mať v ladničke zamiesené medovníkové cesto?
Prosím o radu.

Pozrite si aj


reklama


reklama

JankaT, St, 19. 03. 2008 - 15:52

...neviem ako dlho tam môže byť, ale ja ho mávam v mikroténovom sáčku v chladničke aj niekoľko týždňov (kým sa k nemu dostanem Chichocem sa ) a zatiaľ sa nikomu nič nestalo... Viem že perníkové cesto môže byť aj niekoťko mesiacov, ale tam nie sú vajcia...Slnko

Slavka, St, 19. 03. 2008 - 18:39

Ja ho tiež mám v chladničke dlho, ale dá sa aj zmraziť...Kvietok Slnko

maca, St, 19. 03. 2008 - 20:07

Ahojte dievčatá,chcela som len vedieť či má niektorá z vás takú skúsenosť.Ja som si ho zamiesila,tešila som sa že upečiem a ozdobím medovníčky,len som začala robiť kraslice a na cesto sa zabudloChichocem sa ,mám ho tam asi týždeň,len zajtra robím tortu a už mám zase spravené výdušká,tak cesto bude asi zase na boku.Hambím sa Veľký úsmev Hambím sa

JankaT, St, 19. 03. 2008 - 20:19

...jáááj, týždeň nie je nič... to je vpohode...Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe

maca, St, 19. 03. 2008 - 20:42

Lenže ja mám spravených toľko výdušiek,a úplnú mániu ich zdobiť,že bude dobré keď sa k tomu cestu vôbec dostanem. Ale aj tak ďakujemVáľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe

m_onika, St, 19. 03. 2008 - 22:25

Med konzervuje cesto,takže sa mu nič nestane aj keď tam bude mesiac.Veď to niekedy nabudúce spravíš.Len aby to nebolo moc plastelínové a nestiahlo sa ti pri pečení.Neviem to presne,ale veď vyskúšaj.Ke´d nebudú na zdobenie,budú na jedenie.Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa

Edka, Št, 20. 03. 2008 - 06:08

Aj ja robím cesto dopredu , niekedy tam stojí aj 2-3 týždne . Ešte ani raz sa nepokazilo. Monika má pravdu , med konzervuje . Neboj sa , budú dobré !Kvietok Slnko Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk

Neviete mi prosim niektora z vas poradit, preco sa mi z formicky na kraslice neupecu pekne vajicka,ale take hrbolate, skarede. Co robim zle? Nemate niektora typ ako sa spravne pecu alebo ako to mam robit. Cesto som urobila medovnikove, bez vajicok, v chaldnicke bolo viac ako jeden den. Dakujeeeem Mrkám

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama