reklama

maslová plnka pod MMF


reklama

Ahojky. mam prosbu, vydží mi maslová plnka pod MMF, bála som sa že sa zrazí, to sa naštastie nestalo, ale ta plnka je tak jemná, chutovo super , ale ta konzistencia::((, bojím sa že ked na to dám mmf, tak to začne sadat a tlačit tu plnku von, a zase ked to dám do chladničky stuhnut, tak či sa mi mmf potom neorosí. Máte niekto nejaku skusenost??Smútok Smútok Smútok

Pozrite si aj


reklama


reklama

TinaJ, Pi, 01. 05. 2009 - 12:10

Skús dať chladničku na slabšie chladenie aby nebol veľký teplotný rozdiel. Presne s týmto som mala problém aj ja. Ked bola torta dlhšie von plnka sa začala topiť a spravili sa mi bubliny na MMF. Nevim si predstaviť veľkú svadobnú tortu v lete pol dňa vystavenú na stole s čisto maslovou plnkouChichocem sa Chichocem sa Toť moja skúsenosťZlomené srdce Zlomené srdce

Keď si naplníš tortu, tak ju daj do chladničky vychladiť aspoň na dve hodinky a potom poťahuj. Orosiť by sa ti to nemalo. Ja to robím tak a najradšej mám, keď mi naplnená torta tuhne celú noc. Nech sa darí.

dakujem , risknem to, nič iné mi neostáva, nechám ju tuhnut a potom obalím. a budem trpnut čo sa staneMlčím Mlčím Mlčím

Andrea ja robim tym maslovym kremom,dam to tuhnuť do chladničky aspon na 2 až tri hodinky,potom to potiahnem.Poťahovala som už aj s MMF aj s falošnym marcipanom.Nikto sa mi nasťažoval.Áno

a ked to potiahneš s mmf, tak to dávaš znova do chladničky?? a nechávaš to tam do odovzdania??Úsmev

akinom, Pi, 01. 05. 2009 - 15:12

pracujem s MMF často ..nikdy sa mi neodulo a používam maslovo pudingový krém pod MMF alebo maslo s cukrom a s džemom vymiešam...samozrejme tortu pred potiahnutím riadne vychladím, obvykle aj 10-12 hodín aby zatuhla úplne, a po poťahovaní skladujem v chladničke, len v chladničke musí dýchať, takže žiadne sáčky a krabice...ja to riešim tak že na torty mám jednu chladničku zvlášť...oduje sa alebo takzvane potí jedine ak nedýcha a je v niečom zabalená...

daduš, So, 02. 05. 2009 - 11:18

Ja dávam vychladit na 20 minút do mrazáku , potom sa skvele pracuje, nerosí sa. Len dodrž hrúbku rozvaľkaného MMF. Ak je príliš tenký, topí sa na kazdej plnke.

dakujem všetkým, mmf som zrobila hrubší, a tortu tiež schladila, a výsledok celkom fajn, ešte raz vdaka všetkým...

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama