reklama

LOPTA

Bejč , 22. 11. 2009 - 17:18

reklama

Ahojte, mam formu lopty od Wilton-u a nedarí sa mi v nej piecť... robila osm klasicku piskotu z 5 vajec a vobec mi ani nevyskocila a dlho som ju musela piect lebo stred nebol dopeceny...a viete si predstavit ako to dopadlo... preco? ma niekto taku formu? alebona to treba nejaky iny recept... Mlčím dkaujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ja robím len mramorové cestá na 3D torty. Je to olejové cesto, ktoré sa pečie pomaly rovnomerne v celej hrúbke.

ZuzanaF, Po, 23. 11. 2009 - 07:14

ja v nej pečiem takto: vyšľaháš 5 bielok + 5 lyžíc pr.cukru, keď je to krásne husté, pridáš žĺtka + 5 lyžíc oleja, ručne pridáš 5 lyžíc pol.múky 1 lyžičku pr.do pečiva, za hrsť orechov, alebo kakao podľa potreby a tú formu si poriadne vymaž tukom, nedávaj múku a nádherne sa ti vyklopí

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama