LOPTA
Pozrite si aj
reklama
reklama
Ja robím len mramorové cestá na 3D torty. Je to olejové cesto, ktoré sa pečie pomaly rovnomerne v celej hrúbke.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja v nej pečiem takto: vyšľaháš 5 bielok + 5 lyžíc pr.cukru, keď je to krásne husté, pridáš žĺtka + 5 lyžíc oleja, ručne pridáš 5 lyžíc pol.múky 1 lyžičku pr.do pečiva, za hrsť orechov, alebo kakao podľa potreby a tú formu si poriadne vymaž tukom, nedávaj múku a nádherne sa ti vyklopí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a ešte som zabudla, to je mierka na okrúhlu + spodok
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
reklama
reklama
Ahojte, mam formu lopty od Wilton-u a nedarí sa mi v nej piecť... robila osm klasicku piskotu z 5 vajec a vobec mi ani nevyskocila a dlho som ju musela piect lebo stred nebol dopeceny...a viete si predstavit ako to dopadlo... preco? ma niekto taku formu? alebona to treba nejaky iny recept...
dkaujem