reklama

kolko za penovu

mavera , 23. 07. 2009 - 22:48

reklama

Ahojte šikulky, mám piecť penovu tortu,/ podkovu / ešte som ju nepiekla pre zákazníčku,viete mi poradiť za kolko sa taká torta pečie ?Ďakujem za každu radu.

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ahoj, ja robím penové torty za 12€/kilo. Taká podkova mi vychádza okolo 2-3kg podľa toho koľko platní dávam. Nech sa ti podarí!
SlavkaSlnko

sio, Pi, 24. 07. 2009 - 10:39

Súhlasím,aj ja som mala dilemu,piekla som okrúhlu s priemerom 30cm(2,1kg)a budem pýtať 25 euro.

mavera, Pi, 24. 07. 2009 - 14:29

ďakujem Vám kočky, pomohli mi Vaše skúsenosti, už som sa zorienbvala.Želám pekný víkend .

daduš, Pi, 24. 07. 2009 - 20:30

jaja64, to je vyšľahaný sneh s cukrom nad parou a potom sušené v trúbe pri nízkej teplote.

jaja64, Pi, 24. 07. 2009 - 20:42

To ma zaujíma, daduš prosím ťa, a nevieš nejaký celý postup ako takú tortičku spraviť, aspoň približne, koľko sa to suší ? A či sa to aj niečím plní, prosím, Torta

ahoj, jasne ze sa plní, čokoládovou plnkou tak ako snehové kolečka.aj recept je podobny len si to nastriekas na nejaku sablonu s papiera a usušiš.ahojÚsmev

mariad, So, 25. 07. 2009 - 12:10

ahoj jaja64 tu je recept na penovu tortu z mojej galerie
recept 7 bielkov,490g jemneho krystaloveho cukru/ja pouzivam povazsky cukor jemny je najlepsi/tuto zmes slahame klasicky nad parou do husta ako ked chceme zdobit tortu,ked stoji na spicke prsta je dobry dame ho dolu z pary a este trochu poslahame a vychladime,dame do vrecka a na predkresleny vzor polozime mastny papier, mozeme ho trochu potriet trochou Cery ale nie rozputenou len tak ako je stuhnuta, vrchny plat si nastriekame ozdobne spodne su ozdobene len kraje dame to susit do rury na 70-75 stupnou pri ventilatore asi na 2 hod.z ventil.mozeme dat aj 2 plechy naraz len po hodine premenime plechy sisi sa to pri pootvorenych dvierkach
Plnka>
7 zltkov, 210g praskoveho cukru,50g kakao,2ks /0,5kg/Palmarin alebo maslo ,moze byt aj dve lyzice mletej kavy /nemusi/Okrem Palmarinu vsetky suroviny rozmiesame a hned varime nad parou /staci miesat aj varechou /postupne pridavame na kocky nasekany Palmarin a varime do husta asi ako redsi puding. Dame to chladit ked vychladne este zhustne potom uz len dame do sacka a zdobime,netreba sa bat varit ten krem aj s Palmarinom je velmi tmavy ale chutny a

jana-pd, So, 25. 07. 2009 - 16:28

ahojte kockyÚsmev) chcela by som Vas poprosit o radu- ako sa robi zavoj na torte,vobec sa mi to nedari a z akej potahovky,mam RDI aj K2,budem robit svadobnu poschodovu- treba ju niecim podlozit ? dakujem moc

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama