reklama

K2 a krem


reklama

Dievcata, prosim, ked potahujete torty K2kou, mavate pod nou aj krem? nerozpusti sa to ako mliecny marcipan? dakujem vopred az odpovede, chystam sa na svadobnu, rada by som ju potrela aj zvrchu aby bola pekna al eneviem ako zareaguje K2ka na krem (parizsky zo slahacky)

Pozrite si aj


reklama


reklama

Spagi, Ut, 09. 09. 2008 - 13:50

Krem daj maslovy. Aj ked ako plnku das slahackovy tenku vrstvu masloveho na potretie torty by som na tvojom mieste dala. Aj K2 sa moze topit. Nesmie byt vyvalkana na velmi tenko (minimalne na 3mm)

adika, Ut, 09. 09. 2008 - 21:10

Zdenka aj ked do torty das parizak ,na povrch by som radsej pouzila len maslovy krem ,akykolvek ,ved ho aj tak das len v malej vrstve ,takze nic nepokazis.Slnko

JankaM, Št, 11. 09. 2008 - 20:45

Dievčatá, chcem sa spýtať: Ozdobovala som tortu s K2 a keď som ju mala v chladničke, úplne všetko sa mi orosilo a rozpúšťalo sa toPlačem , neviem prečo. Môžte mi niektorá poradiť? ďakujemKvietok

adika, Pi, 12. 09. 2008 - 12:03

Janka ja to robim tak ,ze stupen chladenia v chladnicke znizim na minimum a nedavam ju hned do prvej policky ,K2 velmi rychlo orosi a ked uz orosi/to sa nikdy neda uplne vylucit/tak ju vyber ale na miesto kde nieje velke teplo,nech sa pozvolna osusi ,ja mam v kuchyni na strope luster s ventilatorom ,ten mi to vyfuka,a dalsia vec je ,ze si asi vyvalkala K2 na tenko.Úsmev Úsmev Úsmev

Kocky, tak mam hotovo, napokon som stavila na istotu a toru potiahla dva razy, najskor cukrikovym fondanom a na ten az K2, a t odost hrubu, minula som takmer dve kila , takze dufam, ze vydrzi . Dakujem za rady.

Baby, čaute, som medzi Vami nová, ale s K2 už robím dlho. Skúśte ju tak ako ja rozgúlať na obyčajný igelit, neposypaný. Z jednej strany sa prilepí na ig.a v pohode to prenesiete na akýkoľvwk kré, jemne popritláčate a potom ig.stiahnete. Robím to tak už dlho a úspešne.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama