reklama

jogurtová plnka

Anca.B , 10. 10. 2009 - 21:32

reklama

Akú šľahačku je najlepšie použiť na prípravu jogurtovej plnky ??Kúpila som si 33% šľahačku Rajo a zrazilo sa mi na maslo. Zle som šľahala ?
Vopreď ďakujem za odpovede.Úsmev

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ahoj Anicka...ja nie som sice moc skusena ale mne sa uz tiez stalo...a zistila som, ze som moc dlho slahala...Treba skusit len do vtedy kym nie je hladka a kremova.

Mne sa zrazila raz keď nebola dobre vychladená. Teraz používam hlavne šľahačkovú smotanu z Lídla alebo SABI. Alebo ju nedobre skladovali v predajni.Slnko Slnko

dievcata 33%slahacku nevyslahate pokial je cerstva musi postat aspon dva dni a musi byt studena aj tak do jogurtoveho kremu ju slaham nie celkom do tuha do tohoto kremu sa mi osvedsila rastlinna slahacka a da sa z nej urobit krem s jogurtom aj bez zelatinyKvietok

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama