jogurtová plnka
Pozrite si aj
reklama
reklama
Ahoj Anicka...ja nie som sice moc skusena ale mne sa uz tiez stalo...a zistila som, ze som moc dlho slahala...Treba skusit len do vtedy kym nie je hladka a kremova.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj Anička ... ja používam šlahačku v prášku od začiatku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mne sa zrazila raz keď nebola dobre vychladená. Teraz používam hlavne šľahačkovú smotanu z Lídla alebo SABI. Alebo ju nedobre skladovali v predajni.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievcata 33%slahacku nevyslahate pokial je cerstva musi postat aspon dva dni a musi byt studena aj tak do jogurtoveho kremu ju slaham nie celkom do tuha do tohoto kremu sa mi osvedsila rastlinna slahacka a da sa z nej urobit krem s jogurtom aj bez zelatiny
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Akú šľahačku je najlepšie použiť na prípravu jogurtovej plnky ??Kúpila som si 33% šľahačku Rajo a zrazilo sa mi na maslo. Zle som šľahala ?
Vopreď ďakujem za odpovede.