Hurraaaaa ! vyslo mi to ! Dakujem Vam vsetkym !!!
Pozrite si aj
Ahoj, GUSTIN je jemný kukuričný škrob značky "Dr.Oetker" príjemnu prácu s ňou želám
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj, dakujem Ti ! skusim pozriet u Svajciarov, ty mozno maju viac veci od Oetkera, dakujem TI
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
I think this board is the proper place to ask you about the activation proccess. My link is not working properly, do you know why it is happening? http://www.tortyodmamy.sk/?4fbce2b038e4c1625c8fc97add2,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...Gustin je kukuričný škrob...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem Vam velmi pekne. U mna sa to asi vola Maizena od Knorr. Mozem pouzit aj toto namiesto toho Gustinu ?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj ja som MMF dochucovala aj na kyslo aj s mandlovov prichutov. MMF s mandlovov nám lepšie chutí ako marcipán. Maizenu môžeš použiť miesto Gustinu. A tie cukríky majú už trošičku iný obal ako je pri Bohušovom recepte. Ja som ich kúpila už aj v Hypertescu aj v kauflande. MMF je super hmota aj mne sa s ňou dobre pracuje.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj, diky moc !!! na mandlu som nemyslela, ale vyskusam ! Este sa mi nepodarilo najst tie od Bohusa, ale hladam dalej. Ja som vo Fr a tu maju ine veci v obchodoch ako u vas, i ked podobne ale s inym nazvom atd a niekedy aj to zlozenie je ine ... Vela veci tu nedostat co u nas na sk je samozrejma vec (mak, orechy, tvaroch, paprika atd ...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tie co pisal Bohus maju v LIDL ,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem ! Skusim sa pozriet vo Svajciarsku tam by Lidl mal byt, tu u nas zatial nieje.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčatá pozor na to aký škrob použijete. musí byť biely, lebo býva aj svetložltý a ten vám to zafarbí. Práve maizena myslím, že je do žlta.
K dochudovaniu MMF môžete do toho dať arómu akú chcete. Ja som robil marhuľový, rumový, punčový, ananásový, mandľový alebo len citrónový.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Uf ! este ze som pockala a nepouzila ho ! Skusim najst nieco podobne. Tie aromy budem musiet nejak vyrobit, lebo tu predavaju akurat 3 druhy. Az by som pouzila ovocie ? pokazit ot nieco na tej mase ?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no maizena je na figu ,je zlta ani ja neodporucam ,ja robim so Solamilom to je zemiakovy skrob a je biely
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj, vdaka !!! zatial som ho nepouzila, skusim najst nieco podobne co je u vas doma
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zemiakový škrob - Solamyl- je naozaj belší ako maizena.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem !!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčatá maizena je kukuričný škrob solamyl zemiakový takže žiadnu maizénu nepoužívat na podsýpanie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem ! ste super ! vdaka Vam vsetkym !!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prosim vas poradte mi co je to marschmallow.to je take nieco ako marcipan lebo ja pouzivam na potahovanie toriet marcipan kupovany z mojho byvaleho pracoviska ale je z kokosu takze sa s nim nerobi az tak dobre.....prosim poradte mi a hodte aj postup ak vas mozem poprosit
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Eruska Marschmellows fondant je super hmota na poťahovanie aj robenie ozdôb, je jemná, a biela.
Recept nádej tu: http://torty.artmama.sk/?q=content/marschmellows-fondant
"Piecť môže každý!"
http://picasaweb.google.com/Bohus73
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte ! Tak som prave dokoncila tu moju marsch...cukrikovu masu. Tento x sa mi podarilo kupit iny praskovy cukor a je to uuuuplne ine ako minuly tyzden. Pouzila som ani nie 1kg cukru a je to aj chutne a je ako plastelina. Vdaka Vam vsetkym za vase odpovede a rady ! Ma to s tym citronom taku zaujimavu dobru chut, spravila som aj s kakaom, zaujimalo by ma ake chute este pouzivate ... co sa hodi na tie cukriky ? Teraz to mam v chladnicke, ako dlho to tam moze ostat ? myslim tyzden mesiac atd ... Nepodarilo sa mi zohnat tie cukriky co spomynal Bohus (Dulcia Rubino), ale nevzdavam to a najdem ich ! a vyskusam i s tymi cukrikmi. Este by ste mi mohli poradit co je to GUSTIN ?
Vas vsetkych