reklama

Hurraaaaa ! vyslo mi to ! Dakujem Vam vsetkym !!!


reklama

Ahojte ! Tak som prave dokoncila tu moju marsch...cukrikovu masu. Tento x sa mi podarilo kupit iny praskovy cukor a je to uuuuplne ine ako minuly tyzden. Pouzila som ani nie 1kg cukru a je to aj chutne a je ako plastelina. Vdaka Vam vsetkym za vase odpovede a rady ! Ma to s tym citronom taku zaujimavu dobru chut, spravila som aj s kakaom, zaujimalo by ma ake chute este pouzivate ... co sa hodi na tie cukriky ? Teraz to mam v chladnicke, ako dlho to tam moze ostat ? myslim tyzden mesiac atd ... Nepodarilo sa mi zohnat tie cukriky co spomynal Bohus (Dulcia Rubino), ale nevzdavam to a najdem ich ! a vyskusam i s tymi cukrikmi. Este by ste mi mohli poradit co je to GUSTIN ? Bozkávam Bozkávam Bozkávam Vas vsetkych

Pozrite si aj


reklama


reklama

Irma, Št, 12. 06. 2008 - 23:24

Úsmev Ahoj, GUSTIN je jemný kukuričný škrob značky "Dr.Oetker" príjemnu prácu s ňou želám Bozkávam Torta Torta Torta

czkatka, So, 14. 06. 2008 - 14:09

ahoj, dakujem Ti ! skusim pozriet u Svajciarov, ty mozno maju viac veci od Oetkera, dakujem TI Bozkávam Bozkávam Bozkávam

czkatka, Št, 12. 06. 2008 - 23:40

Dakujem Vam velmi pekne. U mna sa to asi vola Maizena od Knorr. Mozem pouzit aj toto namiesto toho Gustinu ?

cecil, Pi, 13. 06. 2008 - 07:17

Ahoj ja som MMF dochucovala aj na kyslo aj s mandlovov prichutov. MMF s mandlovov nám lepšie chutí ako marcipán. Maizenu môžeš použiť miesto Gustinu. A tie cukríky majú už trošičku iný obal ako je pri Bohušovom recepte. Ja som ich kúpila už aj v Hypertescu aj v kauflande. MMF je super hmota aj mne sa s ňou dobre pracuje. Slnko Slnko Slnko

czkatka, So, 14. 06. 2008 - 14:11

ahoj, diky moc !!! na mandlu som nemyslela, ale vyskusam ! Este sa mi nepodarilo najst tie od Bohusa, ale hladam dalej. Ja som vo Fr a tu maju ine veci v obchodoch ako u vas, i ked podobne ale s inym nazvom atd a niekedy aj to zlozenie je ine ... Vela veci tu nedostat co u nas na sk je samozrejma vec (mak, orechy, tvaroch, paprika atd ... Úsmev

czkatka, So, 14. 06. 2008 - 14:12

Dakujem ! Skusim sa pozriet vo Svajciarsku tam by Lidl mal byt, tu u nas zatial nieje. Úsmev

Bohus_L, Pi, 13. 06. 2008 - 13:40

Dievčatá pozor na to aký škrob použijete. musí byť biely, lebo býva aj svetložltý a ten vám to zafarbí. Práve maizena myslím, že je do žlta.
K dochudovaniu MMF môžete do toho dať arómu akú chcete. Ja som robil marhuľový, rumový, punčový, ananásový, mandľový alebo len citrónový.

czkatka, So, 14. 06. 2008 - 14:14

Uf ! este ze som pockala a nepouzila ho ! Skusim najst nieco podobne. Tie aromy budem musiet nejak vyrobit, lebo tu predavaju akurat 3 druhy. Az by som pouzila ovocie ? pokazit ot nieco na tej mase ?

adika, Pi, 13. 06. 2008 - 13:44

no maizena je na figu ,je zlta ani ja neodporucam ,ja robim so Solamilom to je zemiakovy skrob a je biely

czkatka, So, 14. 06. 2008 - 14:14

ahoj, vdaka !!! zatial som ho nepouzila, skusim najst nieco podobne co je u vas doma Úsmev

fani, Pi, 13. 06. 2008 - 16:39

Zemiakový škrob - Solamyl- je naozaj belší ako maizena.

JajaS, Pi, 13. 06. 2008 - 19:05

Dievčatá maizena je kukuričný škrob solamyl zemiakový takže žiadnu maizénu nepoužívat na podsýpanie

eruska, St, 25. 06. 2008 - 22:48

prosim vas poradte mi co je to marschmallow.to je take nieco ako marcipan lebo ja pouzivam na potahovanie toriet marcipan kupovany z mojho byvaleho pracoviska ale je z kokosu takze sa s nim nerobi az tak dobre.....prosim poradte miHambím sa a hodte aj postup ak vas mozem poprositSlnko

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama