dakujem
Pozrite si aj
reklama
reklama
Zaujmave preco ti tiekla pena do samrol?Trepala si nad parou? na jedno bielko davam 6 az 7 dkg cukru,zvysok uz nijak neuskladnis aspon o tom som ani necitala.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zuzanka2, možno si mala cesto hrubšie, preto boli tvrdšie, robila si z kupovaného alebo domáceho cesta? Ja vaľkám tak na 3 mm.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
robila som z kupovaneho cesta a nebolo hrube a penu som robila podla receptu tu z jednej stranky ktoru ste mi odporucili.tak neviem skusim nabuduce mozno to bude lepsie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
zienky chcem sa vam podakovat ze ste mi poradili.dnes som robila 1x samrole a v celku sa mi vydarili,ale listkove cesto po upeceni bolo tvrdsie (zmäkne?)a tiez ta cukrarenska pena co ste mi na nu davali recept nezhustla mi preco? a da sa zvysok peny neako uskladnit dakujem vam krasne
