reklama

dakujem


reklama

zienky chcem sa vam podakovat ze ste mi poradili.dnes som robila 1x samrole a v celku sa mi vydarili,ale listkove cesto po upeceni bolo tvrdsie (zmäkne?)a tiez ta cukrarenska pena co ste mi na nu davali recept nezhustla mi preco? a da sa zvysok peny neako uskladnit dakujem vam krasneÚsmev Úsmev Úsmev

Pozrite si aj


reklama


reklama

sona7, St, 28. 04. 2010 - 18:07

Zaujmave preco ti tiekla pena do samrol?Trepala si nad parou? na jedno bielko davam 6 az 7 dkg cukru,zvysok uz nijak neuskladnis aspon o tom som ani necitala.Slnko

Korona, St, 28. 04. 2010 - 19:16

Zuzanka2, možno si mala cesto hrubšie, preto boli tvrdšie, robila si z kupovaného alebo domáceho cesta? Ja vaľkám tak na 3 mm.Úsmev

robila som z kupovaneho cesta a nebolo hrube a penu som robila podla receptu tu z jednej stranky ktoru ste mi odporucili.tak neviem skusim nabuduce mozno to bude lepsie

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama