reklama

čo robím zle?


reklama

Ahojte všetci, vie mi niekto poradiť, prečo keď som si urobila do torty krém: ananásová šťava-750ml,cukor,dva zlaté klasy a do toho po vychl. jednu Heru, tak sa mi najprv zrazil, potom podľa Vašich rád som ho šľahala v dreze napúšťanom teplou vodou, tak sa to krásne vyšľahalo. Ale keď sme dnes rozkrojili tortu, znovu vyzeral ako zrazený. Dávala som tam aj ananás, ale len na vrch plnky, a tiež sa mi dosť topil. Čo som urobila zle? Bojím sa, že keď budem niekomu inému piecť, aby sa to neopakovalo.Smútok

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ahoj Katka 78, na toľko cukru a dva zlaté klasy jedna Hera nestačí, treba dať aspoň dve Hery. Nech sa Ti darí!Úsmev

No asi to bude tým, že tam treba viac maslový krém ako píšeš KlárikaRV ďakujem, kto má ešte podobné skúsenosti, budem rada, ak napíše.papapaBozkávam

ivanula, Po, 31. 08. 2009 - 01:27

urcite bolo podla mna malo masla,ked robim ja pudind zo 750ml stavy,tak davam 3 masla....

aha a to tento krém ivanula dávaš pod hmotu, alebo ňou aj plníš? Čakajú ma poschodové, tak potrebujem niečo tuhšie, aby som si neurobila hanbu.

werona, Po, 31. 08. 2009 - 07:46

Určite viac masla ,ja dávam 300g a miešam klasické maslo s palmarínom v pomere 2:1 ,predsa len maslo je tuhšie a lepšie drži a aj chutí ako Hera ,nech sa daríMrkám

No veď práve ja nemám rada krém v torte, kde prevláda margarín a prekryje chuť krému. Zatiaľ všetkým ďakujem.Mrkám

werona, Po, 31. 08. 2009 - 08:18

áááááááá to bol preklep ,chcela som napísať že "a aj chutí LEPŠIE ako hera"sorry

tak ja by som ani nepovedala ze je to maslom, pretoze ja masla nedavam tak vela, davam ho len trosicku,a nikdy sa mi krem nezrazil... a na zjemnenie by som odporucila dat namiesto masla smotanu...

Ďakujem zatím. Julajla a to sa mi potom nezrazí, keď do základného krému dám napr. margarín, maslo a ešte aj smotanu?Kvietok A ešte sa opýtam, keď sa mi krém zrazí a potom krásne vyšľahá, akú mám záruku, že sa mi nezrazí v naplnenej torte? Prečo sa zrazí tam dnu?Prekvapenie

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama