reklama

chokotransfer na pecenie


reklama

ahojte kočky chcem sa spytať či už ste niekto robili s transferom na pečenie?Ak ano aky mate na to nazor ja som to len teraz objavila a neviem ako by to vyzeralo na piškote.http://www.peceniehrou.sk/index.php?main_page=index&cPath=1_114_170

Pozrite si aj


reklama


reklama

can11, Po, 12. 04. 2010 - 18:04

ja som robila , zacina sa mi o pacit cim dalej, tym viac. nie je tam vela trapenia a efekt je super. treba pouzit cistu cokoladu, ziadne pridavky, ja mam doma zvacsa figaro varovu a pohoda. dolezita je teplota, ak je prilis horuca tak sa vzor rozmaze - ta sa mi zatial nestalo, ale citala som. ale sa mi stalo ze som ju mala chladnu - sak trebalo sa ponahlat a vzor sa " neprestahoval" na cokoladku. miestami.takze ju davam taku, ked je tepla ale uz nepali, natriem a zarovnam na cca 2mm - pouzivam obyc pravitko, necham na stole chladnut kym nie je taka akurat - teda uz netecie ale este sa da ohybat a nepraska.

Adriana, Po, 12. 04. 2010 - 18:04

no vypada to celkom dobre Úsmev to by bolo pekne aj na kraj tych semifred.. take niečo.. Úsmev ozdobne..

mery 24, Po, 12. 04. 2010 - 18:10

diky za odkaz s transferom na čokoladu robim ale ten je na pečenie že ako ked sa ide piesť piskotovy plat tak sa miesto papiera na pečenie dava ten transfer a po upečeni ma vzor ostat na piškotovom plate akože vola sa to spravne dekor papier na pečenie

lubka67, Po, 12. 04. 2010 - 20:01

mery24 najväčšiu istotu budeš mať ked tam zavoláš sú tam ochotnýÚsmev Úsmev Úsmev

dana11, Ne, 17. 04. 2011 - 20:47

ahoj...a dobre sa ti otlačil ten dekorpapier?lebo som tu čítala na to nie pozitívne reakcie....aké cesto si použila?

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama