Bielkova poleva-lepenie
Pozrite si aj
Poleva, ktorou sa lepia postavičky na tortu? Ja lepím čistým bilekom, prípadne len vodou a zatiaľ sa mi nerozpadli a držali.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vajíčko,len vyšľaháš trocha vidličkou.Alebo lepím ozdoby vodou.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj my lepime vodou,alebo aj lepom ktory je vylucne na potraviny a dostat ho v tychto cukrarskych obchodoch co su tu na boku, ale neviem presne v ktorom sme to objednavali,ale bolo to odtialto
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ale nie je to gel Modecor?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Modecor je gel na oplatky,toto je jedle lepidlo EDIBLE GLUE a objednali sme si to z Cukarskych potrieb,ale teraz som to tam uz nevidela asi sa im minul
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Takze staci len bielko? Ja som myslela, ze musi byt nejako tepelne upravene.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jasné.Niektoré ozdoby napr.ružičky dam na špáradlo a suším na polystyréne,no a potom ich zapichnem takto aj do torty.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievcata ja Vas chcem poprosit ktora mi poradi co sa dava do bielkovej polevy nieco take ako sa pouziva na zdobenie pernikov,no na zahranicnych tortach som videla,ze na okrajoch je taka prevysnuta nit tvarovana do obluka no nie na torte ale vo vzduchu no neviem ci to pisem zrozumitelne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Na jeden bielok 7 dkg cukru a šlahať nad parou, cukor si dobre preosej a pred koncom pridaj trochu citrónovej šťavy, bude sa ti lesknúť, ja som do perníkov robila len takú miešanú s cukrom .Ale na zdobenie torty je lepšia tá nad parou
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja Vam dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievcata, chcem Vas poprosit o radu, ako sa vyraba bielkova poleva, ktorou sa lepia postavicky, atd.... na tortu.Slaha sa to nad parou? A v akom pomere s cukrom? Dakujem pekne