Ballina - poťah. hmota
Pozrite si aj
lubkapav,Ballinu pouzivam,samozrejme že ju musiš rozpracovať,to musiš všetky potahovky.Dobre ju premies a pripadne zafarbi ,miesiet musis dovtedy az nebudeš citit že je jemna,Potahuje sa s nou ako z kazdou inou.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem adika. Chcela som vyskúšať niečo iné, ako falošný marcipán. Iné poťahovky som zatiaľ nepoužívala.Ak sa mi zapáči, budem ju kupovať, lebo myslím, že sa to lepšie oplatí ako robiť marcipán. Cenovo je to výhodnejšie kúpiť hotové. Ešte raz ďakujem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Kolko stoji tato potahovka? Este som o nej nepocula. Dakujem za odpoved.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Pozri vpravo dole modrý rámček - cukrárske potreby
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Kupovala som to v cukr. potrebách - pýtajú tam za 750g balíček 5,2O eura. Som zvedavá, ako sa s tým bude pracovať.Majú tam dva druhy - príchuť čokoláda a príchuť vanilka-citron.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčatá, objednala som si poťahovaciu hmotu Ballina vraj s príchuťou čokolády. Mali ste ju už niekto ? Ako sa s tým pracuje a mám to dobre rozpracovať lež pôjdem s tým obťahovať tortu. Prosím napíšte, ak máte niekto s nou skúsenosť. Ďakujem.