reklama

Ako poliat zakusky cokoladou, aby bola pekne rovná?


reklama

poradte ako na to?

Pozrite si aj


reklama


reklama

ja ked robím koláč ktorý je na hlbokom plechu, tak tú čokoládu tam len nalejem a plechom pokívam kýmsa nezleje na všetky strany. Ked robím bez hlbokého plechu, tak si nalejem do stredu a čiernou rovnou boracačkou od tescomy to ponatieram, čokoláda nesmie byť horúca ale ani studená. Mrkám
100g varová čokoláda + 50g cera, rozpustiť nad parou alebo na veľmi miernom ohni Slnko

ja polejem najprv stred postupne idem k okrajom a kym je este tepla a netuhne silikonovym stetcom rozmastim od stredu smerom na boky -neam problem zatial zalezi aj na tom aby krem pod cokoladou bol uhladeny, lebo potom s cokoladou velmi zazraky nespravis.Úsmev

mana1, Ne, 22. 11. 2009 - 20:08

zákusok musí byť pred polievaním pekný rovný aby poleva nestekala pobokoch vyliať a potom dlhým nožom vyrovnať a nechať stuhnúťBozkávam

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama