Ako poliat zakusky cokoladou, aby bola pekne rovná?
Pozrite si aj
reklama
reklama
ja ked robím koláč ktorý je na hlbokom plechu, tak tú čokoládu tam len nalejem a plechom pokívam kýmsa nezleje na všetky strany. Ked robím bez hlbokého plechu, tak si nalejem do stredu a čiernou rovnou boracačkou od tescomy to ponatieram, čokoláda nesmie byť horúca ale ani studená.
100g varová čokoláda + 50g cera, rozpustiť nad parou alebo na veľmi miernom ohni
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja polejem najprv stred postupne idem k okrajom a kym je este tepla a netuhne silikonovym stetcom rozmastim od stredu smerom na boky -neam problem zatial zalezi aj na tom aby krem pod cokoladou bol uhladeny, lebo potom s cokoladou velmi zazraky nespravis.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
zákusok musí byť pred polievaním pekný rovný aby poleva nestekala pobokoch vyliať a potom dlhým nožom vyrovnať a nechať stuhnúť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
poradte ako na to?