reklama

čokotransfer a biela čokoláda


reklama

chcela by som vás poprosiť či máte skúsenosti s bielou čokoládou na čokotransfer. robila som dcére tortu, kúpila som čokotransfer také noty a nechcelo sa mi to otlačiť nech som robila čokoľvek. neviem či som mala zle pripravenú čokoládu, či čokoláda nebola dobrá, alebo či nebol na vine transfer. ďakujem Plačem

Pozrite si aj


reklama


reklama

evikum, So, 28. 05. 2011 - 13:43

Ahoj, ja som to skúšala a vyšlo to super. Dokonca som do čokolády dala aj trošku cery a 1 KL oleja, lebo som sa bála, aby sa to dalo dobre krájať. Možno si mala čokoládu chladnejšiu, ako mala byť, inak neviem...

Hudy, So, 28. 05. 2011 - 14:00

Ja som tiež robila s bielou čoko a vyšlo to super. Použila som čistú Milku... Tak nech sa nabudúce darí...

Alena R, So, 28. 05. 2011 - 18:21

ja som použila tiež Milku bielu na tieto noty a bolo to super Kvietok Slnko Kvietok

ja som na čokokurze urobila taku istu chybu- čokoláda vraj už bola veľmi studená, lebo aj kakaové maslo na čokotransferi má svoju teplotu topenia (tuším cca 20°C) a keď je čokoláda už veľmi studená, obrázok sa na ňu neodtlačí

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama