reklama

čokoládové "stružlinky"

Ivca47 , 14. 04. 2011 - 14:24

reklama

Ahojte Úsmev ,
mám špeciálnu požiadavku od zákazníka: chce tortu s tmavou čokoládovou polevou a na vrchu majú byť stružlinky z bielej čokolády. Dilema č.1: s čím a ako ich urobiť tak, aby boli pekné. A dilema č.2:kedy ich mám dať na tortu? Ešte, keď bude poleva mäkká? Obávam sa, že sa mi roztopia. Ďakujem vopred za rady. Ste veľmi zlaté Hambím sa Kvietok

Pozrite si aj


reklama


reklama

ak máš platkovač na syr... taka lopatka... skus vyskušať... Úsmev

aramana, Št, 14. 04. 2011 - 14:37

Jedna babenka mi tu poradila roztopiť polevu abo tie dukátiky, zachladiť do nádoby a potom šrobovákom širším.A išlo to dobre.
Na tortu ich daj až keď poleva zatuhne. Úsmev

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama