reklama

Čokoláda

mima22 , 04. 06. 2011 - 19:21

reklama

Dievčatá, obliala som dobošku s polevou podľa časopisu TOM, teda čokoláda + šlahačka a na to som dala čokotransfer a ani po pol hodine v mrazáku to nie je tuhé... mám ešte počkať, alebo urobiť novú čokopolevu (čokoláda + cera), každá rada mi momentálne pomôže... díky moc Bozkávam

Pozrite si aj


reklama


reklama

Čokoláda so šľahačkou je ganáž. A tá zostáva vďaka tej šľahačke tvárna. Takže foliu čokotransféru asi z nej neoddelíš.

mima22, So, 04. 06. 2011 - 19:54

ďakujem, asi som to nejako zle pochopila, tak som to dala hneď dolu, ešte raz vďaka Bozkávam

dana11, So, 04. 06. 2011 - 20:12

presne tak....taká poleva sa super kráaja lebo je tvárna a mäkká

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama