Čokoláda
Pozrite si aj
reklama
reklama
Čokoláda so šľahačkou je ganáž. A tá zostáva vďaka tej šľahačke tvárna. Takže foliu čokotransféru asi z nej neoddelíš.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem, asi som to nejako zle pochopila, tak som to dala hneď dolu, ešte raz vďaka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
presne tak....taká poleva sa super kráaja lebo je tvárna a mäkká
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Dievčatá, obliala som dobošku s polevou podľa časopisu TOM, teda čokoláda + šlahačka a na to som dala čokotransfer a ani po pol hodine v mrazáku to nie je tuhé... mám ešte počkať, alebo urobiť novú čokopolevu (čokoláda + cera), každá rada mi momentálne pomôže... díky moc