čím písať??
Pozrite si aj
nemám skúsenosť s marschmallow,ale čokoláda by mala byť v pohode.Skús na kúsok hmoty.A čo tak bielok s cukrom vymiešaný ako na medovníčky a zafarbiť ho podľa potreby.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
cokolada moze opukat, a na hmote sa orosi-ja som pisala na mmf cirnou gelovkou stetockou na ocne linky alebo stetcom 00-na poslednej torte som malovala zelenou kvietky a take spiralky-krasne tenucko
http://www.tortyodmamy.sk/?q=netradicne/nemecka-danova-karta
tu som pisala tiez ciernou gelovkou a len koniec-hrot som namacala do bieleho alkoholu pred nanasanim-podla potreby-ked mi uz farba nesla v oblucikoch-namacala som do alkoholu, obtrela o okraj poharika anabrala si gelovku
http://www.tortyodmamy.sk/?q=ostatne/na-rozlucku-pre-kolegov
aj tu som tak pisala-je to raz dva pekne uhladne, ako sa tam trapit s polevou-ale aj bielkovou polevou sa da, aj zafarbit ...mne sa osvedcil tento sposob uvidis co ti poradia ostatne-inak hmotu si necham trosku obschut-do cerstvo nanesenj sa ti moze zabarat stetec trosku, alebo sa ti moze rozpijat, ked hmota zatuhne-hoci aj v chladnicke mozes zacat malovat-mne sa zatial mmf nikdy v chladnicke neorosilo klop klop
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som písala jedlou fixkou - tiež so vtedy ešte poťahovala MMF
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem žienky za rady:) Nakoniec som to urobila čokoládou, do kornútika, neorosila sa ,ani neopukala,len pravda je,ze nemala ani čas,lebo sa hneď zjedla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zdravím vás všetkých,
som tu nová a potrebovala by som od vás skúsených radu...mám upečenú tortu,potiahnutú hmotou marschmallow, ozdoby už sú, len problém je: dá sa písať čokoládou na varenie na tento poťah? napr. štetcom? alebo čo by ste mi poradili okrem klasika krému -maslo+cukor na písmo? ďakujem