biela čokoláda
Pozrite si aj
reklama
reklama
Ja do čokolády namiesto cery používam olej a do bielej menej ako do tmavej, lebo dosť presvitá, pridávam postupne po troške .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pridaj trochu cery.Kedze su to rožky,tak aspoň sa hned v ruke nebudú topiť,poleva bude taká tuhšia,pevnejšia.Ak by som mala použiť bielu čokoládu ako polevu na zákusky,pridala by som pol na pol olej - ceru,aby sa mi pri rezaní poleva nelámala.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Biela čokoláda skôr "zhorí" ako tmavá, daj si pri roztápaní pozor na teplotu...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
milé cukrárky prosím o radu chcem robiť rožky s karamelovým krémom a treba ich poliať bielou čokoládou ale bielu čokoládu som ešte nikdy nepoužívala , treba k nej tiež pridať ceru?