reklama

biela čokoláda

loana , 05. 11. 2011 - 08:48

reklama

milé cukrárky prosím o radu chcem robiť rožky s karamelovým krémom a treba ich poliať bielou čokoládou ale bielu čokoládu som ešte nikdy nepoužívala , treba k nej tiež pridať ceru?

Pozrite si aj


reklama


reklama

kurka69, So, 05. 11. 2011 - 09:08

Ja do čokolády namiesto cery používam olej a do bielej menej ako do tmavej, lebo dosť presvitá, pridávam postupne po troške .

pridaj trochu cery.Kedze su to rožky,tak aspoň sa hned v ruke nebudú topiť,poleva bude taká tuhšia,pevnejšia.Ak by som mala použiť bielu čokoládu ako polevu na zákusky,pridala by som pol na pol olej - ceru,aby sa mi pri rezaní poleva nelámala.

Biela čokoláda skôr "zhorí" ako tmavá, daj si pri roztápaní pozor na teplotu...

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama