reklama

Aku potahovku pouzit na zrolovany vzhlad na torte?


reklama

Chcem Vas poprosit vsetky sikovne zienky o radu.Dostala som zakazku na takuto svadobnu tortu len namiesto ruzi tam mam dat cerstve jahody a kiwi.Mozu byt zakonzervovane zelatinou.Len neviem aku hmotu mam pouzit co by bolo najlepsie a ci sa mi hmota nebude topit pod cerstvym ovocim a uz vobec neviem ako mam urobit ten zatoceny vzhlad.Dakujem za kazdu radu,verim ze spolu na nieco prideme....este raz Dakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

ela1, Št, 03. 05. 2012 - 13:25

čo sa týka ovocia a poťahovky neviem, ešte som nerobila ale ten zatočený vzhľad si myslím, že je stočená poťahovka tak - obtočená okolo torty

no ja som si tiez najprv myslela ze to je tak obtocene ale ked nad tym tak uvazujem ci to tak aj zostane stat potom....

dasak, Št, 03. 05. 2012 - 13:34

mne to rozhodnne pripadá ako čokoláda a nie poťahovka Prekvapenie

presne to ma napadlo ako prve ze to bude asi cokolada a nie potahovka...hmmm no neviem co ja stym budem robit...

sio, Št, 03. 05. 2012 - 13:39

tam kam budeš dávať ovocie potri piping gelom a na to ukladaj ovocie,ktoré si potrela želatínou,len na kivi ti želatína nestuhne,lebo kivi obsahuje enzým pepsín ktorý rozkladá živočíšne bielkoviny a želatína je živočíšna bielkovina,lebo je vyrobená z kostí a to obtočenie tiež neviem.Tak isto sa správa aj ananás,ale len čerstvý

Aj ja sa pripájam k čokoláde, je tu tuším dosť lesklé... je to postup ako s čokotransferom, len si kúpiš v papiernictve čistú foliu, teda ja by som to tak robila a pod to ovocie by som iba zahladila krém...

zou, Št, 03. 05. 2012 - 13:46

kiwi tam podla mna nedavaj vobec, stalo sa mi, ze po dlhsom case plnka, na ktorej bolo polozene kiwi zhorkla, je to vdaka enzymom, tak ako napisala Szilvia. A to obtočene je podla mna biela cokolada, niečo podobne ako sa robia boky na tortu nastriekane na papier na pecenie a vychladnute. Tu sa cokolada roztopi, naleje na papier,zahladi, oreze ale musi sa vystihnut okamih, ked este nie je celkom stuhnuta, ale uz netecie, je to urcite narocne, ale da sa to spravit, skusala som to, oblepit kraje okruhlej torty cokoladou, je to ale chulostive na teplo, myslim si, ze na svadbu, kde torta stoji na stole dlhsiu dobu, to nie je moc vhodne. Asi by som to riesila cokohmotou. Myslim, ze ti viac poradia dievcence, ktore robia viac s cokoladou...nech sa dari

Tamik, Št, 03. 05. 2012 - 14:07

Mne to aj prekladá, je to čokoláda.Pozrite si tú stránku čo je na fotke,všetky sú čokoládové.

dadika, Št, 03. 05. 2012 - 14:27

Presne ako píše Tamik, hneď v úvodnej vete vítajú na web stránke eminých svadobných tort dvoj troj a štvorposchodových čokoládových tort - takže je to čokoláda. Mohla by si na skúšku urobiť najmenšie poschodie a vyskúšať bielu čokohmotu alebo bielu čokoládu ako sa to bude správať. Uvidíš či to budeš vedieť urobiť a tak hľadať prípadné alternatívy. Slnko

pexeso, Št, 03. 05. 2012 - 14:36

kdesi som na želatíne čítala "NEKOMBINOVAŤ S čESTVýM ANANáSOM, KIWI A PAPáJOU" takže asi tak...
sama by som si to najskôr vyskúšala na torte pre moju rodinu. želám nech sa dielo podarí Slnko Kvietok

marka, Št, 03. 05. 2012 - 19:01

Ja by som tiež dala pozor najmä na to kiwi. ZHORKNE! Možno ešte tie čerstvé jahody. No ovocie rozpúšťa poťahovku, takže asi radšej bielu čokoládu. Nech sa podarí Úsmev

marka, Št, 03. 05. 2012 - 19:07

A myslíte, že je to jedlá torta? Nie je to len dekorácia?

Tiez mi to pripada ako cokolada...drzim palce
Elenka, prosim ta, zmen si nazov prispevku na nejaky trefnejsi... Slnko

Dakujem pekne za kazdu radu napokon si vybrali inu....neviem veru co by som to ako toto vymyslela lebo na cokoladu si netrufam.este raz dakujem velmi pekne...

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama