Ako správne oblievať tortu čokoládou?
Pozrite si aj
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem ti, si zlatá
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčam kúpiť časopis Torty od mamy.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
áno Kamilka,už zajta uzrie svetlo sveta nové číslo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja sa ucim pri kazdej praci s cokoladou.
Naposledy som polievala mrazenu cokoladou tortu s cokoladovou penou a to chceli este poliat cokoladou. Mali to ako poziadavku an poschodovu svadobnu tortu. Tesim sa na nove cislo. Mam objednany casopis do zahranicia. A poviem vam dievcata nase torticky a kolaciky chutia :o))) Dnes som sice skusala domaci chlebik - spravila som totiz z kuchyne laboratorium . A dakujem ako vela zienok za tuto uzasnu stranku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Takže v najnovšom čísle bude niečo ohľadom čokolády? Super sa teším Len škoda že tortu budem robiť už zajtra, tak veď voľajako to už dopadne
. Každopádne ďakujem a tiež musím súhlasiť že táto stránka je na nezaplatenie, hádam najužitočnejšia stránka akú poznám
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
môj chlap je už so mňa nervózny, že čo tu na tejto stránke stále kukám, ale je to najlepšia stránka a vždy sa tu dozviem niečo viac ))) ďakujem všetkým ktorý tu prispievajú
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte dievčatá, prosím vás o radu :) Mám oblievať čokoládou tortu gitaru, zvrchu bielou a zboku tmavou. Akú by mala mať čokoláda pred oblievaním teplotu? Ešte som to zatiaľ nerobila, robím prevažne poťahované torty. Môžem tortu celú natrieť krémom a dať ju riadne zatuhnúť pred oblievaním tak ako to robím pred poťahovaním? A ešte jedna otázka, aký správny pomer mám zvoliť čo sa týka roztopenej čokolády a cery? Neviem či som to do vyhľadávača zle zadala, ale nenašla som to, akosi sa tu ešte neviem pohybovať
. Vrelá vďaka za každú radu, cením si to 