reklama

Ako správne oblievať tortu čokoládou?


reklama

Ahojte dievčatá, prosím vás o radu :) Mám oblievať čokoládou tortu gitaru, zvrchu bielou a zboku tmavou. Akú by mala mať čokoláda pred oblievaním teplotu? Ešte som to zatiaľ nerobila, robím prevažne poťahované torty. Môžem tortu celú natrieť krémom a dať ju riadne zatuhnúť pred oblievaním tak ako to robím pred poťahovaním? A ešte jedna otázka, aký správny pomer mám zvoliť čo sa týka roztopenej čokolády a cery? Neviem či som to do vyhľadávača zle zadala, ale nenašla som to, akosi sa tu ešte neviem pohybovať Chichocem sa . Vrelá vďaka za každú radu, cením si to Zlomené srdce

Pozrite si aj


reklama


reklama

Lana, Št, 10. 03. 2011 - 21:11

Ja sa ucim pri kazdej praci s cokoladou. Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Naposledy som polievala mrazenu cokoladou tortu s cokoladovou penou a to chceli este poliat cokoladou. Mali to ako poziadavku an poschodovu svadobnu tortu. Tesim sa na nove cislo. Mam objednany casopis do zahranicia. A poviem vam dievcata nase torticky a kolaciky chutia :o))) Dnes som sice skusala domaci chlebik - spravila som totiz z kuchyne laboratorium . A dakujem ako vela zienok za tuto uzasnu stranku Zlomené srdce

Takže v najnovšom čísle bude niečo ohľadom čokolády? Super sa teším Tlieskam Len škoda že tortu budem robiť už zajtra, tak veď voľajako to už dopadne Chichocem sa . Každopádne ďakujem a tiež musím súhlasiť že táto stránka je na nezaplatenie, hádam najužitočnejšia stránka akú poznám Bozkávam

môj chlap je už so mňa nervózny, že čo tu na tejto stránke stále kukám, ale je to najlepšia stránka a vždy sa tu dozviem niečo viac Úsmev))) ďakujem všetkým ktorý tu prispievajú

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama