reklama

zeesan a smotana na šľahanie

dadika , 29. 02. 2012 - 14:19

reklama

Ahojte dievčatá, poradí aj mne niekto? Môžem zeesan použiť aj pri šľahačke zo smotany na šľahanie? Nemám už rastlinnú a chcem jogurtovú príchuť krému. A mám tam pridať aj želatínový stužovač, aby to držalo, alebo stačí ten zeesan a bude to pevné-krémové? Ďakujem za rady Úsmev

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ahoj kľudne môžeš použiť aj klasickú šlahačkovú smotanu ja napríklad som minule robila tvarohovú s klasickou šlahačkou a pridala som do toho jogurtový zeesan a bolo to vynikajúce a podľa mňa by ti mal ten zeesan udržať šlahačku aj bez stužovača Úsmev moja skúsenosť keď sa mi nezdá krém príliš tuhý skúsim počkať desať minút a uvidíš či to budeš mať dosť tuhé ak nie prišľahaj ešte kúsok zeesanu

Meggie, St, 29. 02. 2012 - 14:36

No niekomu chutí viac zeesan s klasickou šľahačkou, ja robím síce napoly ale malo by to byť aj tak dobré. Akurát mám pocit, že s klasickou je to redšie, pridaj akurát trochu viac zeesanu a problém máš vyriešený :)

dadika, St, 29. 02. 2012 - 14:48

Ďakujem Vám dievčence, idem upiecť korpus a potom sa pustím do náplne - snáď mi to vyjde Slnko Torta

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama