zeesan a smotana na šľahanie
Pozrite si aj
ja davam normalnu slahacku rajo 33% - oranzovu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj kľudne môžeš použiť aj klasickú šlahačkovú smotanu ja napríklad som minule robila tvarohovú s klasickou šlahačkou a pridala som do toho jogurtový zeesan a bolo to vynikajúce a podľa mňa by ti mal ten zeesan udržať šlahačku aj bez stužovača moja skúsenosť keď sa mi nezdá krém príliš tuhý skúsim počkať desať minút a uvidíš či to budeš mať dosť tuhé ak nie prišľahaj ešte kúsok zeesanu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
zeasan je stužovač
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No niekomu chutí viac zeesan s klasickou šľahačkou, ja robím síce napoly ale malo by to byť aj tak dobré. Akurát mám pocit, že s klasickou je to redšie, pridaj akurát trochu viac zeesanu a problém máš vyriešený :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem Vám dievčence, idem upiecť korpus a potom sa pustím do náplne - snáď mi to vyjde
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Určite sa ti zdarí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte dievčatá, poradí aj mne niekto? Môžem zeesan použiť aj pri šľahačke zo smotany na šľahanie? Nemám už rastlinnú a chcem jogurtovú príchuť krému. A mám tam pridať aj želatínový stužovač, aby to držalo, alebo stačí ten zeesan a bude to pevné-krémové? Ďakujem za rady