
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
velmi pekne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nápad za milión, je to strááááááááášne milé.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No ale si sa našľahala toho snehu, ale zato super držííí !!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Krásne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásne, už len odletieť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dobry napad super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aoj mozete mi prosim vas niekto poradit recept na tieto labutky prosim surne dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
na 1 bielko 8dkg kryst.cukor, bielka vyslahat a potom pridat cukor a slahat na pare 12 -15min. Piect (susit) pri pootvorenej rure hodinu na teplote 70 stupnov. Labutky - vytlacit na papier na pecenie sirsie telicko s chvostom (rovnakej velkosti ako spodnu cast labutiek, naznacit si poharom kruzky) a po stranach kridielka a potom krk so zobacikom. Oci namalovat kremom a zobacik potravinarskou farbou az ked su vysusene. takze labut sa sklada zo spodnej okruhlej casti, na kt. natlacime krem a telicka.
Na priblizne 50 ks treba 10 bielok.
zo zvysnych 10 zltok urobime krem: 10 zltok+2 cele vajicka,250g pras.cukor,100g kakao, 2masla (hera..)
zltka, vajicka, 150g cukru miesat nad parou kym to zacne hustnut, este do horuceho pridat vacsinu kakaa (nechat si trochu kt. primiesate do masla). Ked je masa vychladnuta, vmiesat maslo vymiesane zo zvysnym cukrom a kakaom.
snad je to jasne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky