reklama

vaječné venčeky

matak2 , 07. 11. 2010 - 20:02

reklama

Ahojte, poprosím vás, ako dlho mi vydržia venčeky plnené vareným žľtkovým krémom? Neviem, či som ich neurobila skoro, nepokazia sa mi od dnes do soboty??? Plačem Plačem Nemám s tým skúsenosť, možno ich budeme musieť zjesť predčasne Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Ďakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

Nuz mojka, neviem ako je to so zltkovym kremom ? Ale dlhu trvanlivost by som mu nedala Smútok Avsak zadrhel je aj v tom odpalovanom ceste. To sa ma konzumovat vzdy cerstve inak stvrdne, a teda pochybujem ze budu venceky lahodne este v sobotu. Avsak docitala som sa (ale este neskusila), vraj sa nenaplnene venceky mozu ulozit v mrazaku a potom plnit. Prepac asi som Ta velmi nepotesila Smútok ale zelam sladke maskrtenie Úsmev)) . My sme si maskritili na veternikoch vcera a dnes Úsmev)))

ahoj ja mam vyskúšané že vydražali v mrazáku aj naplnené,trochu som sa obávala,no boli ako čerstvé,no papkali sme ich len my,myslím že v chladničke nevydržia Mrkám Mrkám Mrkám

ja by som ich nenechala ani do stredy... odpalovane cesto je uz na druhý den gumove, a potom stvrdne... ja to urcite nedoporucujem

doddy, Ne, 07. 11. 2010 - 20:42

Ak je zltkovy krem dobre urobeny,nemal by byt problem.Ja som na skusku nechal zvysok kemu mimo chladnicky pri teplote 18°C 6 dni a nebolo mu vobec nic.Normalne to nepraktizujem,bolo to len tak pre zaujimavost.Skor by som sa obaval toho odpalovaneho cesta.Vela ludi mi uz vravelo,ze po par dnoch chyta plesen.Neviem,to z vlastnej skusenosti,ale radsej to neriskujem.Ale ako som sa docital v roznych technologiach,vsade uvadzali zarucnu lehotu na odpalovane cesto,pripravene standardnym sposobom bez specialnych psisad len 48hodin!Ale asi by som venceky neplnil tyzden vopred.

matak2, Ne, 07. 11. 2010 - 21:23

Skúsim polovicu dať do mrazáku a druhú časť spapkáme, manžel sa nevie dočkať Hambím sa Hambím sa Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Ďakujem za rady

nemusíš mať obavu ich dať do mrazáku mám to odskúšané, nič sa im nestane, ja aj keď ich pečiem jeden den a na druhý plním, dám ich do krabice a pychnem ju do igelitu na druhý deň sú mäkučké Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk

adka30, Po, 08. 11. 2010 - 10:52

aj ja si ich uskladnujem v mraziaku a nič im nebolo takže bez obáv šup do mraziaka a manželovi povedz že musí vydržať :D

ja by som ich nerobila tak skoro.Lebo cesto o dva dni je tvrdé a plnka tak ta je rýchloskuziteľná.Mám to zo svojej vlasnej skúsenosti.Robila som v piatok a v nedeľu už som musela tie čo sa zvyšili vyhodiť,lebo skysli.Bolo to ale v lete ,ale aj tak by som to neriskla. Smútok

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama