
reklama
Špaldový koláč s ananásom a kokosom - trošku zdravší koláčik :)
Ingrediencie
230 | gramov | špaldová múka hladká |
3 | kusy | vajce |
2 | polievkové lyžice | med |
1 | kus | prášok do pečiva |
30 | millilitrov | voda |
300 | gramov | ananás |
60 | gramov | trstinový cukor |
130 | gramov | strúhaný kokos |
400 | millilitrov | mlieko |
40 | gramov | maslo |
Postup
zmiešame žltky s cukrom a medom , pridáme vodu a muku s PDP , pridáme sneh z bielok cesto vylejem na stredne velký plech ,poukladáme navrch na kocky pokrájany ananas a pečieme pri 180 stupnoch 20 minut Kokosovy krme si pripravíme tak že privediem do varu mlieko ,pridáme vanilkový cukor ,kokos a maslo a varime za stáelho miesania cca 7 minut ,kym sa nam neodpari vsetko mlieko Hotový koláč možeme este teplý potrieť marhuľovým džemom a na vychladnutý dáme kokosový krem ,po vychladnutí možeme papať :)
Celkový čas
45 minút
Čas prípravy
45 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Bratislavské rezy
Bejč | Bratislavské rezy
Bratislavské rezy
Recept na tradičný dezert, ktorý poznáme z cukrární. Vanilkové korpusy so sviežim citrónovým krémom a čokoládovou polevou. Výborný zákusok na sviatky aj oslavy.
Dobošové rezy
Bejč | Dobošové rezy
Dobošové rezy
Recept na tradičné dobošové rezy s tenkými korpusmi, čokoládovým krémom a čokoládovou polevou potešia všetkých milovníkov klasických zákuskov.