reklama

spaldova muka a med??.......


reklama

Ahoj dievcata)))....
poprosila by som o radu kamaratka by chcela tortu so spaldovou mukou a cukor nahradit medom!!....ci nemate skusenost aka je spaldova muka a med ci sa korpus dobre upecie??
a ako odvazit med ak je 100g cukru kolko medu???.........
alebo by nebolo lepsie hnedy cukor ak to chce zdravsie mlsanie??

Pozrite si aj


reklama


reklama

Kazuso, Po, 25. 07. 2011 - 12:44

Neskúšala som, ale predpokladám, že z toho vyjde medovníkové cesto.

Spaldovu muku pouzivam bezne. Je ovela chutnejsia a zdravsia ako bezna muka. CHlebik zo spaldovej muky je taky uzasny, ze nan ani nic netreba natierat.

no len uvidim ako bude reagovat ten med....))))z toho mam obavu

Kamila, Po, 25. 07. 2011 - 15:17

Spaldovu muku pouzivam do kolacov casto, len treba primiesavat vzdy len rucne a zlahka. Mozno korpus je trosku nizsi. S medom nemam skusenost, zvyknem davat len trstinovy cukor v mensom mnozstve ako je v recepte.
Akurat kysnute cesto so spaldovou, alebo celozrnou mukou, je uz trochu ine, tam by som uz davala jednu tretinu bielej muky.

Kleyta, Po, 25. 07. 2011 - 20:13

Ja som piekla nastavovany piskot zo spaldovej muky a podaril sa mi :) Med by som sa bala dat.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama