spaldova muka a med??.......
Pozrite si aj
reklama
reklama
Neskúšala som, ale predpokladám, že z toho vyjde medovníkové cesto.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Spaldovu muku pouzivam bezne. Je ovela chutnejsia a zdravsia ako bezna muka. CHlebik zo spaldovej muky je taky uzasny, ze nan ani nic netreba natierat.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no len uvidim ako bude reagovat ten med....))))z toho mam obavu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Spaldovu muku pouzivam do kolacov casto, len treba primiesavat vzdy len rucne a zlahka. Mozno korpus je trosku nizsi. S medom nemam skusenost, zvyknem davat len trstinovy cukor v mensom mnozstve ako je v recepte.
Akurat kysnute cesto so spaldovou, alebo celozrnou mukou, je uz trochu ine, tam by som uz davala jednu tretinu bielej muky.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Presne tak
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som piekla nastavovany piskot zo spaldovej muky a podaril sa mi :) Med by som sa bala dat.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahoj dievcata)))....
poprosila by som o radu kamaratka by chcela tortu so spaldovou mukou a cukor nahradit medom!!....ci nemate skusenost aka je spaldova muka a med ci sa korpus dobre upecie??
a ako odvazit med ak je 100g cukru kolko medu???.........
alebo by nebolo lepsie hnedy cukor ak to chce zdravsie mlsanie??